Papuče a šľapky Dedoles

15. nov 2021

Dobrý večer dlhšie pokukujem po papuciach a slapkach od dedoles nakoľko sa mi páčia motívy. No chcem sa spýtať, akej sú kvality, či ste spokojne alebo nie. Mne sa zdá za papuče 20e dosť ale ak sú dobré dala by som. Len ci sa neplatí len za značku a kvalita o ničom.

janocka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kkovacovak
15. nov 2021

Papuče neviem ale v slapkach chodím už dva roky ja aj manžel každý deň lebo ich používam doma ako papuce a nič s nimi nie je. Ani farba nevybledla ani sa neošúchala. Viem že niekde som čítala že moc nepasujú na veľmi chudé chodidlo.

engynka
15. nov 2021

Ja papuce neodporucam. Oni maju tu vnutornu cast kde je slapa tak neprirodzene nafuknutu. Mne sa v nich velmi zle chodilo. Vydrzala som to chcilu a od vtedy su uz niekde zabudnute v skrini.
Urcote nekupuj za 20€. Dedoles ma stale nejake kody. Teraz mali 50% na vsetko s kodom. Tie zakladne ceny bez zliav a kodov maju maximalne vystrelene.

susedka
15. nov 2021

Ja mam slapky, pouzivam ich ako papuce. Farba drzi, si ako nove ale mna v nich velmi bolia nohy... musim ich vymeniť za niečo ortopedické....

janulka2805
16. nov 2021

Ja mám 2 ks šlapiek a som spokojná, nosila som ich celé leto 😉

evkamotka
16. nov 2021

Papuce neodporucam. Svagrina ich ma, za chvilku boli ozmolkovane, nedrzia farbu, tvar

cubo2
16. nov 2021

Neviem, či to iba ja mám ten pocit, ale dedoles má podľa mňa nekvalitný sortiment.. Akurát brutálna reklamná kampaň, ale i ak strašné šmejdy.. dostal som od nich ponožky, ale nerád ich nosím.. vyzerajú síce pekne, ale sú hrubé, neelasticke, potia sa mi v nich nohy.. a ešte k tomu sa vyrábajú v Turecku..

janocka
16. nov 2021

@cubo2 nie si sam, kto ma ten pocit. Ja som detom kupila Dedoles ponozky este predtym ako bola ta firma taka popularna... ziadne ponozky im nevydrzali taky kratky cas. Nic nekvalitnejsie som nevidela. Maju akurat tak chytlavu kampan, no kvalita je veeelmi zla. Radsej kupujem ine ponozky a podporujem slovensku firmu, kt. ponozky vyraba na Slovensku a nie v Turecku

jaskolka
16. nov 2021

Mame s manželom od nich šľapky, ja som spokojná, v lete sme ich nosili vonku stále, neznicili sa, držia aj farby. Akurát je pravda, že sú skôr na širšie chodidlá, alebo potom na ponožky (naboso sa mi stalo, že ma odreli tie pásiky)

kkovacovak
16. nov 2021

@cubo2
@janocka to je inak zvláštne lebo manžel má od nich jedny ponožky ktoré nosí fakt skoro stále, vždy sú to prvé po vypratí ktoré berie a až teraz po dvoch rokoch sa mu začali trošku sieťkovať na päte 🤷‍♀️ Trenky má tiež a tie sú stále dobré aj keď malinko zmenili farbu ale inak nič. Neviem či je to kus od kusu alebo menia tak často výrobu.

1natasa1
16. nov 2021

Šľapky majú super. Tie už nejakú tú sezónu nosím, no papuče ma síce lákajú, no tiež som ich naživo ešte nevidela a nie sú zrovna najlacnejšie tak tiež ešte váham

autor
16. nov 2021

@kkovacovak
@janulka2805
@jaskolka a majú tie slapky v strede z vnútra vyvýšené na klenbu alebo sú rovné?

rikarika
16. nov 2021

Ahoj, ja ked porovnam letne slapky dedoles a adidas, tak cena rovnaka ale adidas ovela ovela lepsie sedia na nohe. Toto ma na dedoles slapkach sklamalo, lebo naozaj ten rozdiel citit.

kkovacovak
16. nov 2021

Ano sú tam trochu vyvýšené

jaskolka
16. nov 2021

Su, ale len mierne

zuzub
28. nov 2021

@engynka prosím ťa a veľkostne ako sedia? Lebo podľa ich tabuľky, keď nosím 38 sa mi skôr hodí 36-37.
To číslo 38/39 mi príde strašne veľké.dakujem

dariasara
2. júl 2022

Neodporúčam plaz. Od dedoles
Jeden deň prechádzka cca 10min zdreta kožicka na palcoch.
Nekvalitný tovar.
Kde to vyrabate