Ahojte maminky trpite niektora uzkostnymi stavmi a panickou poruchou?Liecite sa alebo ste sa liecili?Mam naordinovane lieky ale bojim sa ich zacat uzivat,zaciatky su vraj dost tazke,aj ked bez nich je to este horsie.
gaaa ked si zacala uzivat tie AD brala si popritom aj nieco ine ?napr lexaurin,xanax?
@jankagregorova Polovičku Neurolu,ale to len chvíľku a potom podľa potreby.Stále ho nosím pri sebe,ak mi niekde zostane blbo,začne sa mi točiť hlava a už ide na mna strach už si aj dám a fungujem dalej.Ale snažím sa vydržať to prekonať bez neurolu,ale ked to už nejde bohužiaľ musím.
gaaaa zvladala si tie prve dni uzivania AD vdaka neurolu lepsie?Vedela si normalne fungovat?😉
@jankagregorova Na začatku som myslela,že sa zbláznim,dr.mi kázala dýchať do papierového vrecuška.Ja som nechoodila ani von,čo som sa bála.Ale potom som začala s tým Neurolom a AD a postupne to išlo.Myslela som si,že mi nič nezaberá,ale dr.mi vravela,aby som sa nebála že to trvá pokiaľ sa to dá naporiadok.
Ahoj,možno by som ti mohla poradiť namiesto liekov,liečenie zvukom, konkretne terapiu ladičkami.Tiež som mavala veľké depky, úzkosť, bola som stale unavená. Prírodné produkty,ako sú colostrum a lactoferin ,živé jogurty,spolu s liečivými vibráciami ladičiek,robia zázraky.Sama som nimi prešla a dnes pomáham druhým....ahoj
Dakujem za rady dievcata,ja viem ze mi AD pomozu len sa bojim tych prvych dni uzivania...
@jankagregorova Určte pomôžu.Mne povedal dr.že mi môže dať kopu liekov,ale je to zbytočné všetko je v hlave.Ja som už bola 8 mesiacov bez liekov a od minuleho roku zasa.
Moja sestra berie lieky na zaciatku po diagnostike a nasadeni si vzala par dni volna...bola u mamy, spolu sme isli na prechadzku....a vela vela spala..ked bolo treba vzala si Neurol...po par dnoch sa citila lepsie evidentne lieky zacali postupne ucinkovat ...bude lepsie😉 len prekonat zaciatok
držím palce! ja by som doporučila nie iba psychiatriu, ale hlavne psychológiu alebo nejakého terapeuta plus prácu sama so sebou, napríklad pomocou faster eft...
Ahojte. Ja mávam od minuleho roka neskutočne bušenie srdca hlavne v noci ihned po prebudení. Prešla som štitnou kardio všetko ok. beriem sice Concor na tachykardiu , ale srdce je vraj vporiadku viete , ma nsmerovať čo s tým?? Poviem vam ked začne trepať nie je mi všetko jedno minule asi 150 uderov ale dala som Concor a ukludnilo sa to. netušim či to suvisi s uzkostou , alebo nedostatkom magnezia - tetania .
Dobry den, mozem vas ktore uzivate nejake lieky poprosit o vyplnenie dotazniku pre moju doktorsku pracu 🙂 dakujem
@jankagregorova ahoj,mohu se zeptat,jak si zvladla začátky na AD? Dekuji
@veronikao87 ahoj,nezvládla,mne po nich bolo tak hrozne,že som nevedela čo so sebou,tak som začala na sebe pracovať aj bez ad,nešlo to hneď a treba veľa trpezlivosti a sebazaprenia ale môžem povedať ,že momentálne som už na 80 percent ok,okrem šoférovania na dlhé vzdialenosti už zvládam všetko v pohode,sama na sebe som sa presvedčila,že všetko je to naozaj v hlave,musela som samu seba presvedčiť ,že mi nič nehrozí a pracovala som na všetkých situáciách ktoré mi privodzovali úzkosti,strach a ataky,a ver tomu že som mávala neskutočne stavy na začiatku PP.nevravim,že občas nemám úzkosť,roztraseny žalúdok ale idem aj napriek tomu a fungujem a po chvíli to prejde a ja mám potom zo seba neskutočne dobrý pocit a zase som o krok vpred,držím ti palceky ale kľudne napíš ak budeš mať chuť
@jankagregorova tak to jsi opravdu silny člověk a opravdu klobouk dolu,ze si se s tím dokázala takto poprat a držím moc palce ať je jen lip a lip. Já leky včera dostala od doktorky a prave přečetla ty zkušenosti lidi a úplně mě to vyděsilo,takže se bojim si je vůbec vzit,jen nevím zda to úplně dokážu bez. Jsem těhotná a prave v tehu se mi rozjeli velke uzkosti,tak hledam i nějaké pozitivni zkušenosti,nee jen ty negativni.
@veronikao87 Velmi ti drzim palce, aby si to zvladla aj silou vole
@michalkova25 Prosím, to čo sú tie vibrácie ladiciek? Kto to realizuje? Chcela by som to vyskúšať. Ďakujem.
@michalkova25 čo je terapia ladickami?
@dada5555 dobry den ako ste dopadli nakoniec
Ja mám panicku poruchu a beriem lieky.Pokiaľ začali mať učinok trvalo to cca 3 týždne ale potom v pohode,až na to že som strašne pribrala.