MIle mamicky co by ste robili,ako by ste jednali s mamickou ktora vam posle spinavu vec pricom v inzerate uvadzala ze bola pouzita len raz a aj to v interieri?
@marion09 najprv jej poslem foto a ked nebude komunikovat, tak treba kontaktovat admina
To sa stalo aj mne. Jedna mamina v inzerate uviedla ze oblecenie je nove a ked som otvorila balik, skoro som dostala sok. Tricka boli vyblednute, mali aj flaky... ☹ Hned som jej pisala a ziadala o vratenie pen. Samozrejme vecicky som jej poslala spat na svoje naklady, ale najneuveritelnejsia je ze ich stale ponuka ako nove. ☹
@anita718 treba nahlasit, ktora to je
@catherinah a co s tym bude?
@marion09 napis @srdiecko4u
Treba požiadať o vrátenie peňazí.. a ked to nepôjde po dobrom, pojde po zlom... Bohužiaľ takých ľudí je čím dalej tým viac
@marion09 ma ti poslat plnu sumu aj s postovnym co si posielala naspat
@marion09 ked si tu vec nechas, tak polovicu ked ti vrati je v pohode
@veronikastrickova praveze ona caka ze si tu polovicnu sumu vyberiem a jej tu vec poslem
@marion09 mozte tu dat foto tej veci?
Nahlast adminovy
@marion09 Problémový obchod treba nahlásiť cez tento link https://www.modrykonik.sk/help/#cat-buysell-pro...
Ahojte žienky, neviete mi pomôcť, zháňam predné kolesá na kočík Bexa line sivej farby.
a ako je to spinave? dost zalezi na tom. ak by to bolo tak, ze vyperiem a vsetko ok, tak ani neriesim. len by som uz pre istotu od tej istej nekupovala.
minimalne negativne hodnotenie by uz mala. nech si dalsie kupujuce rozmyslia obchod s nou.
Baby poradte mi prosim. Predala som cizmy vo vybornom stave malo nosene vsetko ok. Kupujuca ich mala od 28.marca no neozvala sa. Dnes napisala ze sa jej praskli podrazky obe na oboch cizmach. Co by ste robili na mojom mieste? Nepytala si vratit peniaze len aj tak..co by ste robili? Mna to hrozne mrzi...nemam ale pocit ze zato mozem.
@srdiecko4u precitas si prosim co som napisala vyssie ? Nevies mi poradit prosim?
@tinkyvynky ahoj ty za to nemôžeš ako ospravedlniť sa jej môžeš ale ona isto kontrolovala tie čižmy keď jej prišli.
@tinkyvynky Ak ti najskôr napísala, že sú OK, ale po prvom obutí sa rozpadli, tak to je riziko kupovania používaných topánok v bazáre :-/ Nevieš, ako dlho stáli, väčšinou ak dlhšie, tak toto sa presne stane. Ak ale reklamovala tovar hneď po doručení, má právo na vrátenie tovaru.
@sarah16
@srdiecko4u dakujem vam uz som to vyriesila. Pani si to da opravit a opravu si dame fifty fifty 🙂
No ja bi som to vratila teda poslala naspet len či vrati peniaze to je už na charaktere ale ten asi chyba