Ahojte, chcem sa vás opýtať, pred par mesiacmi som reagovala na jeden inzerát, ze sa treba starat o macicku kedze jej majiteľka cestuje po svete a nema na nu cas. Ja mam maciek viac, takze som si hovorila ze to nie je problém. Mali sme dohodnutu sumu ktorú mi bude platit, plus výdavky na jedlo, no lenze zatial mi zaplatila tu sumu za strazenie len raz. Nam ta macicka prirastla k srdcu, je uz dost stara, zmeny nema rada a u nas si konečne po mesiacoch zvykla, takze vracat ju nechceme, no tej pani mi je uz blbe zakazdym zobronit o peniaze, pisala som jej minulý týždeň, napísala ze koncom týždňa pošle, je utorok a a nic mi neprišlo. Ako sa zachovať? Ďakujem.
Ak neplatí, tak jej napíš, že nemusí peniaze posielať, že mačičku jej už nevrátiš. Možno aj o to jej išlo, aby ju dala niekomu, kto má k mačkám vzťah. Tak si to celkom dobre vymyslela.
Normalne sa macky chcela zbavit, ale kedze maciek je “prebytok” a je problem umiestnit aj male roztomile maciatka a nie este starsiu macku, tak hladala niekoho naivneho, kto sa chyti na peniaze. Predpokladam, ze ziadnu zmluvu spisanu nemate, takze rozluc sa s peniazmi a tes sa z noveho prirastku…
Ponukni jej moznost ze si ju mozes aj nechat.
Pani je rada,že sa zbavila mačky. Je už len otázkou času, kedy prestane komunikovať.
Vsak ak si chces macicku nechat, tak uz ti ani nema preco platit za strazenie ani za stravu, ci?
😄😄😄dobre to vymyslela ta pani😂
Tak to je smutné toto, že nemá čas. Tak si to zapisuj koľko minieš a tak. A potom ti to bude musieť vrátiť. Tá mačička nemôže za to akú má majiteľku.