Pani Havranová m nezaplatila za balíček

tequilka2488
5. nov 2017

Mamičky pozor.Chcem vás len vyvarovať.Jedna pani meno Mirka Havranová okr.Levoča mesto alebo dedina Torysky je podvodníčka.Poslala som jej balíček stým že mi pošle peniaze na účet.Áno moja chyba že som si na nich nepočkala ale v dobrom úmysle som poslala balíček skôr no peniaze mi ani za 5dní neprišli.Pani nereáguje na správy.Nebolo to veľa peňazí ale ide tu o slušnosť.Okradla mňa lebo som blbá dôverčivá osoba ale chcem ochrániť inú maminu aby jej na tie keci nenaletela.Prosím nič od nej nekupujte a nepredávajte.A ešte rada ako jej dám zle hodnotenie na profil....

zuzik307
5. nov 2017

@tequilka2488 aky ma nick?

novana
5. nov 2017

@tequilka2488, 5 dní je veľmi krátka doba na to, aby sme niekoho nazvali podvodníčkou a zverejnili jeho nacionále. Možno čaká na výplatu, možno nemá prístup na internet etc. Na Tvojom mieste by som ešte týždeň počkala a potom nekompromisne riešila. Ak Ti ovšem tiež nechýbajú drobné na chleba.

tequilka2488
autor
6. nov 2017

mima12326.A nemyslim si ze nema internet kedze bola tu stale ked sme riesili predaj a teraz sa nevie za 5dni ozvat? Nejde o peniaze keby napisala ze mi ich posle neskor aspon viem a nic neriesim.Ale nic.To ma natom hneva.Ok ja som na nu upozornila pre dobro ostatnych.😉