Pani chce tovar vrátiť. Som povinná vziať tovar naspäť?

matussara
28. okt 2011

Ahojte. Mám otázku. Predala som zimnú kombinézu na dobierku. Nakoľko na kombinéze som nenašla štítok veľkosti, prirovnala som kombinézu ku takej istej veľkej kombinéze so štítkom veľkosti a do inzerátu dala danú veľkosť. Na požiadanie som vec premerala a miery pani vyhovovali. Poslala som na dobierku a teraz pani chce vrátiť peniaze za tovar /poštovné uhradí/. Ja som s tym nesúhlasila ale aj napriek tomu ju údajne poslala spať na dobierku. Oháňa sa so známou právničkou. Stala sa vám už taká situácia? Som povinná tovar aj napriek tomu, že chybu urobila ona, prebrať? VĎaka.

trnka77
28. okt 2011

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/ AK mala od teba správne miery,je to jej chyba a dobierku nepreber...či má alebo nemá právnika...poslala som ti link,tam ti baby určite poradia 🙂

traktor
28. okt 2011

dala si mieru, miera pasovala, fotky videla..nevidim dôvod , preco by ti mala tovar vracat..pravnickou sa ohanat môze..ale ta je jej nanic..ty nie si ..a teraz neviem najst to spravne slovo / som dlho na materskej 😀 /.obchodnik co dava blocky..ale toto je bazar..cize na tvojom mieste by som dobierku neprevzala..to nie je ,ze si nieco objednam, doma popozeram a ked sa mi nepaci, nehodi, jednoducho poslem nazad..

latvia
28. okt 2011

jasne ze neprebrat. a co pravnicka urobi? nebodaj bude z toho sud? 😀 pokial viem, tak do urcitej sumy to nie je trestny cin kradeze, urcite si jej neposlala tak drahu kombinezu 😉 takze ak mas dojem ze si neurobila chybu, ignoruj ju, nic nepreberaj, nic nevracaj

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz