Ahojte prosim.vas nemám vôbec skúsenosť, predávam.jednu vec pani chce objednať packetu kuriéra a ze po potvrdeni nejakého mailu mi prídu peniaze ale účet odo mňa nepýta? Je to nejaký podvod alebo je to ok?
Aj som si myslela...pekne som poďakovala a dovi
Je to podvod, overovali sme si to telefonicky u spoločnosti Packety, žiadnu takú službu neponúkajú. Skoro sme jej naleteli...
@plamienka555 pritom staci len trochu porozmyslat, ze kartou sa len plati, a nedaju sa peniaze prijimat
No ale ,ja som si objednala tovar zo spolocnosti tema a platila cez packetu, vopred. takto to ta spolocnost vyzaduje, lebo je dodanie tvaru zadarmo.kedze kurier sa mi nemohol ani na 4x dovolat (musela chodit po vysetreniach), tak len balik kurier odlozil na miesto v ulozni v nasom meste od nich pre zakaznika . Napsisali v pripade neprevzatia kurierom ,kde to je ulozene a mozem si to vyzdvihnut ,ano bolo to tam ale ozaj len na1 den odlozia,ale ja prisla az na druhy den pre balik, a potvrdili,bolo teda ten jeden den, Tak som si myslela ze som prisla nielen o tovar ale aj o peniaze ,.a predstavte si ze asi za tri dni ta spoocnost Tema vratili peniaze na ucet, do mojej banky z ktorej som to platila, teda z karticky, a to cislo payl pal,Tak som sa teraz naplašila ,ze akym sposobom sa mi mohli dostat do mojho uctu,ked mi za neprevzaty balik poslali peniaze na ucet,?Neviete mi to vysvetlit.Ved ked platim kartickou na pokladniach ,tak nevypisujem nic, (sem tam pyta kod( ale tuto som vypisovala na platobnej debet karticke to dlhe cislo na prednej strane a to 3 j cislie v zadu.tak neviem, lebo to pisete,ze kartou sa plati, ale nedaju sa prijimat, ,tak ale moja banka tie peniaze za nevyzvyhnuty tovar prijala,Kvazi spolocnost Tema mi vratila peniaze na ucet mojej banky,Nemam si nahodou zmenit c. uctu.Keby sa mi tovar na prvykrat podaril prebrat od kuriera, tak ani by som na to neprisla, ze je takto moznost vratenia penazi,na moj ucet.Takze oni uz eviduju moj ucet ?,ci ako tomu mam rozumiet?
@patricka takych rovno blokujem
@vorkola Ja na tému nakupujem bežné, mám taký účet, že len na netove nakupovacky, posúvam tam len toľko eur, koľko potrebujem a len máličko naviac. Z tému mi vždy všetko príde a keď som nebola doma, máme v dedine Packetu a tam mi kuriér nechal balíček. No dá sa aj odoslať balíček cez Packetu, ale to som ešte nerobila.
@patricka podvod