Pandora z Aliexpressu

2. nov 2022

Ahojte žienky, obraciam sa na vás s takou otázkou, či ste si niekedy kúpili “fake” pandora naramok odtiaľ, alebo niečo podobne “značkové”, podľa fotiek čo posielajú ľudia tak to vyzerá pekne, len či to nezčerná a pod. Páci sa mi to ale ozaj nedám 90€ za pripvesok plus tie pripvesky do toho čo jeden stojí od 60 hore..

mamamasama
2. nov 2022

No veru to bude taka Pamdora 😬

simona1998
2. nov 2022

Nie každý stojí od 60hore .. sú aj o dosť lacnejšie aj po 20€ nájdeš 🙂 podľa mna to je tak , že keď chceš opičku musíš mať aj na banány . Nebude to žiadna pandora ale len bizutka z Alí ktorá po chvíli bude čierna . Byt tebou to nekupujem 🙂 známemu colníci nepustili nike kryt a musel platiť 50€ akože “pokutu “

pinkgirl
2. nov 2022

Na Ali pozri predajcu Wostu - ten má slušné korálky, kvalitou, prevedením. Keď som bola v skupinke tu na MK Aliexpress, tak ho dievčatá vždy chválili.

nnnuuunnn
3. nov 2022

Mám originál pandoru a aj z Aliexpressu, scernali mi obe, ale dá sa vyčistiť, veď je to striebro. A osobne som nespoznala rozdiel medzi nimi.

juliar
2. máj 2023

Mozem sa opytat autorky otazky ci si objednala z Ali a ci to vie teraz porovnat? DAKUJEM

makitka1
6. aug 2023

No veru mám ja aj mama pandoru z Ali a mame ju už 3 roky nič sa nezlomilo ani nehrdzavie neciernie je aj s logom. Stala okolo 12e čo je rozdiel oproti napr 60 e
a mám aj originál doma nerozoznáte to treba kupovať podľa recenzií a od dobrého predávajúceho
Tak isto aj korálky ..takže prečo nie