Pandora - skúsenosti

bellsstankova
24. jún 2022

Ahojte ake mate prosim skusenosti s pandora sperkami a ich kazdodennym nosenim prosim? Vydrzia alebo zhrdzaveju ak sa s nimi budem aj sprchovat prosim? Resp viete mi poradit nejake dobre zlatnictvo v KE (eshop) s dobrymi cenami a kde produkty vyzeraju pekne a moderne a nie ze posledny tovar im prisiel pred 60 rokmi?😂🙏🏼 Vdaka

paulahr
25. jún 2022

@bellsstankova nosila som stále, aj v sprche nezhrdzaveli 🙂

cyberk
25. jún 2022

Mam prsten, uplne sklamanie, shitne sperky, radsej si priplatim za kvalitu inde

bosorka2302
25. jún 2022

mne sa po mesiaci nosenia, pokazilo zapinanie naramku

judar
25. jún 2022

Pekne a moderne? :DDDDD vies ty vobec kolko zlatnictiev na SK ma v ponuke par rokov odlezany tovar v pandora styloch napr. dovezeny z Turecka a z inych krajich😂...o modernosti sa pri pandorach hovorit moc teda neda a o kvalite duplom 😂 lebo ci origost ci imitacia to striebro je take mizerne ze aj ked to das odborne vycistit zostane zahmlene alebo dokonca tie prepletane pohyblive kruhove naramky su vrcholom medzi reklamaciami lebo sa trhaju/lamu

palicka
25. jún 2022

@bellsstankova ja mám, nosim, kupujem len v kamennej predajni pandora. Nehrdzavejúcej, nekazia sa… za mna spokojnost

traktor
25. jún 2022

... mám roky a som spokojná, nedávam dole.. kupujem cez sofia.sk..a predajňu majú aj v auparku, optime.. ak by sa stalo, ze sa nieco pokazi-mne sa nestalo.. riesis to cez predajnu.. pripadne cez sofiu, treba len blocek.. mas k tomu aj certifikát

traktor
25. jún 2022

@bosorka2302 reklamovala si? vymenia za iny náramok

adulka07
25. jún 2022

@traktor syn kupoval priateľke v Sofia...po roku sa pokazilo zapínanie...dostal poukaz v takej hodnote,že za nový náramok doplácal 20€...ja mám tiež nosím stále a je v pohode,len treba pravidelne čistiť

rikarika
25. jún 2022

@bellsstankova za mna ok, jasne ze to neni najluxus sperk ale ja nosim naramok cca 3 roky a nic sa nepokazilo. Kupujem v kamennej predajni v maxe tt alebo cityarene.

marco88
25. jún 2022

@bellsstankova
Pandora je zo striebra a striebro nehrdzavie.
No tie zlaté šperky Pandora, ktoré sú strieborné a pozlátené sa časom ošúchaju. Dcéra si ju kvoli tomu dáva dole pri sprchovaní a aj tak je cca po 2 rokoch tá zlatá strela ošúchaná.
Tie strieborné sú krásne a nepoškodené.

henriettv
26. jún 2022

@bellsstankova mám už rok a pol na ruke, neskladam dole nikdy...čistila som asi len 2x 😊 ale náhrdelník som dostala z ružového zlata a ten sa už trochu ošúpal a stratil farbu

pupava36
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simonettasimonova
21. jan 2023

Od kedy striebro hrdzaveje?

pupava36
5. feb 2023

@simonettasimonova koroduje ked neni osetrene rodiom, uz som sa stym stretla. Napr.pandora na to ake ma drahe sperky, nema osetrene striebro rodiom a sperky cernaju a cim castejsie sa cistia tym rychlejsie ocerneju.

kratucka
6. máj 2024

my prave zhaname nasej slecne k narodeninam nejaky pekny detsky naramok, no tak aby bol niecim zvlastny neobycajny. je taka mala paradnica, no a uplne zboznuje disney rozpravky. pozerala som kade tade na internete, no nejako si neviem vybrat kedze z nasho okolia si az takto na tom asi nikto nefici 😀

katpizur
13. máj 2024

@kratucka A ako stara je slecna? My sme tak neterke objednavali cez
Sofia Jewerly eshop a mozes tam zakupit naramok s disney koralkou alebo
potom rozne samotne koralky ci privesky alebo nausnicky. Este nam aj super poradili cez chat aku velkost naramku jej vybrat tak jej krásne sedel 🙂

kratucka
28. máj 2024

@katpizur 10 rokov ma aktualne a som velmi rada ze je este takato "detska" a neovladaju ju mobily a tablety a cela tato PC doba 🙂 A maju aj nejaku predajnu kde by som to mohla vidiet popripade by som si ho ja odskusala aby som vedela ako by jej sadol?

katpizur
3. jún 2024

@kratucka No tak to je super, lebo keby bola mladsia tak by jej ten naramocek mohol byt velky a celkovo je taky masivnejsi takze na take male rucky by to tak nesedelo. No ako pobocky si vies aj na ich webe pozriet a vybrat si ze kde ti to je najepsie. Ale mozes si aj objednat na osobny odber aj na taku predajnu kde pandoru nemaju a tak vyskusat.

jana19877
3. jún 2024

@katpizur A je to vôbec vhodný darček pre takú malú slečnu? 🙂 Podľa mňa to teda stojí nemalé peniaze, by som sa asi bála, že to niekde stratí alebo čo.

kratucka
10. jún 2024

@katpizur Aha takze to sa da aj cez ich web objednat? To mi pride pohodlnejsie a ked pises ze velksotne je skor pre taketo vacsie slecny. Ty si objednavala? Nie je to komplikovane? Lebo uz som sa stretla s takymi strankami ktore boli neprehladne a zle ukazovalo kolonky tak som sa nakoniec na to vykaslala.

katpizur
25. jún 2024

Jasne objednavala som odtial a nie raz. Neboj sa tu je to uplne jednoduche a prehladne. Dokonca mas moznost aj dat si produkty zatial do wishlistu ze nie rovno do kosika a mozes sa rozhodnut. Alebo popripade ked sa ti nieco velmi paci ale je to nedostupne je moznost nastavit si watchdog a ked ho naskladnia do 24 hodin ti pride mail ze uz je dostupny. Samozrejme tieto vyhody su dostupne len ked sa zaregistrujes.
@kratucka

bogierka
27. jún 2024

@katpizur ale hadam tam nechcu od teba hned, aby si si tam zaregistroval aj kartu, ci? lebo uz som sa s tym stretla, a to som hned odisla z tej stranky samozrejme 🙏 takymto obchodom sa snazim vyhnut,

usla35
29. jún 2024

mne moj prvy naramok s koralkou kupil moj muz na nase prve vianoce a potom nejako casom to pribudalo ze ku dnu matiek, k narodeninam, na vianoce atd. podla mna je to velmi mile gesto a najma ked byvaju take rozne nove kolekcie 🙂

kratucka
29. jún 2024

@katpizur A je nutna ta registracia pri kazdom nakupe? Alebo co vlastne nou viem este ziskat?

katpizur
30. jún 2024

@kratucka no mas tam okrem toho wishlistu aj ine vyhody. Napriklad pri prvej objednavke mas 10% zlavu vo forme kreditov a za kazdy dalsi nakup ziskas kredity ktore mozes potom uplatnit ako zlavu na dalsie nakupy. Cize pokial planujes kupovat castejsie, odporucam.

katpizur
30. jún 2024

@bogierka nie to nie, tak isto sa oblukom vyhybam niecomu takmuto, dnes je maloco doveryhodne. Tu nemusis ani platit hned kartou, mozes vyuzit aj dobierku 😊

pukavica
1. júl 2024

@katpizur To je super, ja najradšej platím takto. Čo sa tej pandory týka, tak ja si to dosť idem, aj známi aspoň vedia, že čo mi majú kúpiť 😂 Mne osobne to príde celkom drahé, takže tie prívesky väčšinou dostávam do daru. 😂

kratucka
2. júl 2024

@katpizur tak to ano, to sa oplati. A tie koralky sedia v pohode na kazdy naramok? Nemam nejako moznost to ist skusat, tak aby som vedela dopredu radsej si dat pozor.

bogierka
2. júl 2024

mna by zase zaujimalo, ci je to nejak tazke, ked ich mam na ruke tych prispevkov plno? ja osobne moc nemusim ovesane ruky, zavadzia mi to, ale toto sa mi paci. da sa na to zvyknut? 😅

usla35
3. júl 2024

Ano je pravda ze sama som si zadovazila asi jeden privesok, ale presne toto je ta vyhoda ze ked mas nejaky ten sviatok tak nebyvaju zle prekvapenia ale vies co mas cakat :D A hlavne aj si to moje okolie pochvaluje, ze fakt nemusia premyslat co mi kupia.