Pandora náramok - skúsenosti

nikus113
22. máj 2021

Ahojte, nemá niektorá z vás skúsenosť s náramkom pandora, že ste si kúpili správnu veľkosť lem nosením sa trosku zväčšil? Môj je stále krasny alw vadí mi že mi tak lieta na ruke, tak by som si ho chcela trosku zmenšiť, nivy kupovať nechcem, tak by som chcela vedieť či s tým náhodou nemáte skúsenosť. Ďakujem. 😊

petamich
22. máj 2021

no zalezi aky si si kupila povodne - odporuca sa 2cm vacsi ako obvod ruky a ked zmakne, tak este kusok povoli, potom uz zalezi na tom, kolko chces mat priveskov - ak ziadne alebo malo, je mozne, ze bude lietat po ruke ak viac, tak vtedy by nemal uplne 🙂 skus pripadne FB skupinu Pandora a Trollbeads, tam baby casto medzi sebou aj menia mensi za vacsi a tak

petkasaurus
22. máj 2021

Mne poradila predavačka, ze si ho mam uplne vyplniť novymi gulickami, ze nebude tak lietat :D

nikus113
autor
22. máj 2021

@petamich Ďakujem kocky, práveže by som svoj náramok meniť nechcela a áno mám tam asi 8 koralkov a viac zatiaľ neplánujem, takto sa mi páči a lieta 😕

snehulak77
22. máj 2021

@nikus113 dávala som si zmenšovať 2x. Vadilo mi, že mi lieta 😊

nikus113
autor
23. máj 2021

@snehulak77 a sko to prosím vás dopadlo? Vyzerá rovnako alebo nie je s tým nejaký problém? 😊 a kde Vám to prosím vás robili? Ďakujem

snehulak77
25. máj 2021

@nikus113 nie je to vidno vôbec. Dávala som to v Sofia v ZA v Auparku. Raz sa mi ale potom uvoľnil, v rámci reklamácie mi to opravili. Inak to vôbec nepoznať, ja som spokojná veľmi...

nastaa
7. mar 2022

@snehulak77 ahojky, ja som dostala pandoru náramok ako pôrodné pred takmer dvomi rokmi, už mi však lieta na ruke a je mi dost veľký. Takze sa da v pohode zmenšiť? Dakujem za odpoved 🙏🏼

snehulak77
7. mar 2022

@nastaa mne to zmenšili, áno. V jednej predajni, kde si kupovala kamoška jej povedali, že nie. Ale mne v Sofii v ZA úplne v pohode to urobili.

nastaa
19. mar 2022

@snehulak77 ja som kupovala, teda mne to bolo kupované v BB, tak skúsim tam zajst že čo mi povedia. Dakujem ti za info ❤️

dianna_
1. jan 2023

@nastaa dobrý deň, boli ste sa pýtať v BB na to zmenšenie ? Ak áno aká bola cena ďakujem 🙂