Ahojte, začala som sa zaujímať o Pandora náramky. Ako ste s nimi spokojné? Aj tam zbierate tematicky prívesky? 🙂 Kľudne ak o nich viete viac, budem rada za každé ďalšie info 🙂
Ďakujem ❤
@evinea Ja som neskutočný disney fanúšik, tak ma zaujali práve tie prívesky, len neviem či by sa potom takýto náramok 'na pevno' dobre nosil.
A tiež si chcem o nich zistiť viac, lebo som poleno čo to len obdivuje 😀
@zuzka_99 zbožnujem pandoru.. ja som zasa HP maniak.. je to super aj pre rodinu.. vzdy vedia cim ma potesit 🤣
@mamamasama Tiež ma napadlo, že by som tým vybavila narodeniny, meniny, vianoce, výročia, všetko 😂
@mamamasama Nemáš náhodou fotku, ako vyzerá tvoja zbierka? 🙂
Baby, kludne sa pochválte aj fotkami 🙂 Neskutočne to je rozkošné 😀 Dnes na to čučím pol dňa 😀
@zuzka_99 cvaknem to 🙂
Mne celý Pandora náramok úplne sčernal , takže ja už by som si ďalší nekupila
Ja som kupila raz manželovi a teda 3x som ho úspešne reklamovala, posledný pokus prívesky scernali tak ho dakam vyhodil. Už by som si tam nekúpila
@malinoismum
@marfikchov
Krásne ❤️❤️❤️
No nič, blížia sa moje meniny, pôjdem do toho veru aj ja 😄
@zuzka_99 🥰potom sa pochvál👌🏽♥️
@malinoismum prosím a akú dĺžku máte? Koľko mate obvod zápästia.
Ďakujem pekne za odpoveď 🙂
@evka22 nie, stačí to vážne namočiť na celý deň a potom to treba poriadne vyšuchať napr. kefkou, hubkou na riad to nepôjde. A odporúčam, ak ho vyčistite stále ho noste aj do sprchy, keď sa idete osprchovať. Už niekoľko mesiacov takto fungujem (december - súčastnost) a ešte mi nescernal.
zbieram privesky, ktore sa mi pacia, nejako tematicky to neriesim, velmi sa mi paci, len nervy mam, ked mi chlpky taha 🙂