Splnomocnenec vlády na prešetrenie manažovania pandémie a poslanec Peter Kotlár (za SNS) to vyhlásil v Národnej rade na mimoriadnom zdravotníckom výbore.
„V závere môjho vyšetrovania, ktoré prednesiem v septembri, je aj jasný dôkaz toho, že na Slovensku pandémia nebola z hľadiska toho, čo pandémia znamená, z hľadiska incidencie a ostatných merateľných parametrov,“ povedal Kotlár na parlamentnom výbore.
Slovensko sa ako jediný členský štát Svetovej zdravotníckej organizácie nezapojilo do aktualizácie medzinárodných zdravotníckych predpisov (známych pod skratkou IHR), teórie o plochej Zemi, a toto je ešte len začiatok.
Čo nás čaká v budúcnosti? 🤪
@fido69 Ja som zvedava na ten jasny dokaz, to bude isto pecka😉
Daj blbcovi funkciu ale potom sa necuduj
Ja si už začínam myslieť, či toto nie je nejaký experiment, že koľko im toho prejde a koľko ľudia znesú..🙄
a všetci vrátiť pandemické príspevky 😉
Kus je*ba takéto niečo može povedať. Primitiv dostal funkciu na ktorú nemá.
....tak ono je to zas aj o nas vsetkych, mame viacerych lekarov, zdravotne sestry, niektori s nim dokonca sedeli, ked o tom recnil, lebo si to asi nevykladal sam pre seba a nik sa nedvihol, neodisiel, nik nepovie ani makke N....v kontexte toho, ked si chce len nejaka obycajna zena ''osefovat'' vlastny porod, je to celkom sranda vidiet, ze ked ktosi ide ''ako buldozer'', tak vsetci ti docenti a profesori sa zmozu iba na ano, sefe.....alebo ja neviem, co tam s nim robili....
asi ako ked pani nekulturna veli nekulture a tiez nikto nic .... a dalo by sa pokracovat dalsimi ministerstvami - zivotne prostredie je tiez taka ceresnicka ako vsetko pod taktovkou sranda non-strany.....lebo ak by vsetci dali vypoved a chceli odist, tak by sa asi ti traja - styria smieskovia museli spamatat a boli by odvolani.
Ale to by chcelo odvahu...a tu u nas tazko hladat - Gabcik, Stefanik...to su take promilove vynimky, ktore ak by sa pisal dnes ich pribeh a zili by teraz, tak by neboli v kolektive velmi oblubeni....
Len Severná Kórea a my sme pandémiu nemali! Yesss, to chceš!
😀
Slovensko sa nezapojilo do "teórie o plochej Zemi"? A co na to generálny tajomník služobného úradu ministerstva kultúry Lukáš Machala?
@tetapetra to som nezachytila, ale je jeden, ja myslim, ze by to chcelo uz sa ozvat v ramci lekarskych a zdravotnickych organizacii razantnejsie a hlasnejsie. Aspon mna by to nahnevalo, ak by mal niekto pocit, ze som tri roky robila neexistujuce bludy v praci - myslim, ze je to celkom trufale od neho.
Okrem toho, ze tiez niekde koncil skolu, sebareflexia tych, co sa pod to, ze moze koncit, je nejaka, ale to uz by som asi chcela vela....
Nooooo, ked sa na to pozrieme z "globalneho filozofickeho hladiska" 😉 , pandemia na Slovensku nebola.
Pretoze: "Pandémia je rozsiahla epidémia. Ide teda o druh epidémie, ktorá sa rozširuje na geograficky rozsiahlych územiach po celom svete, teda aj medzi kontinentmi."
A Slovensko lezi len na 1 kontinente.
Tym zdravotnikom sa tlieskalo z balkonov len tak pre srandu? Tlieskajme aj dnes, ved niekomu uspesne odstranili mandle, slepe crevo… akoze tak najprv sa isiel kazdy pototo od strachu a teraz je z toho vysmech?
Chyba mi Kotlarove podakovanie za to, ze sa na Slovensku uspesne zabranilo "prepuknutiu pandemie"
ach 🙈
Je potrebné zakázať "odbornikom" z SNS hocičo vyšetrovať! Pán Kotlar bol asi na školení u pána Huliaka. Ten je hlavný odborník na to, ako si vysvetliť celosvetové problémy tak, aby nám v závere vyšlo, že sa Slovenska netýkajú.
@millenam A to skolenie vyzera asi tak, ze zahulime, uvidime😝
@dskjhfdlkdjhl Huliak uz predviedol experiment na rastlinke 🙂
Pockajme si na oficialny zaver v septembri. Mozno bude mat hlavu a patu 🙂
Ja verím, že ten výrok je iba vytrhnuty z kontextu a že aj v SNS si myslia, že COVID na Slovensku bol a bol veľký problém. Len na základe nejakej definície pandémie to pánovi poslancovi nepasovalo a preto to tak povedal. Možno to pomenuje iným odborným výrazom....musíme si počkať do septembra. Už sa neviem dočkať.
@eva8 Dost pochybujem, ze to bude mat hlavu a patu a uz vobec nie nejake jadro.
neviem, co nas caka, netrufam si ani tipnut. ale viem s istotou, ze este velakrat budem gulat ocami nad takymito spravami 😀