Baby, myslíte, že pančuchy z aliexpress mi prídu malé čínske, alebo budú v pohode? Máte niektorá? Už som objednala niekoľko asi 7 ks 😁 som zvedavá čo pride.
Čo radi kupujete z Aliexpressu? S čím ste spokojné s kvalitou?
@monillia oblečenie ani ja. V minulosti mám len zlé skúsenosti, ale pri cene pančuch na Slovensku 10-20e ks, by sa mi páčili tie za 2-3e z aliexpressu 😄
Ja mám veľmi rada strieborné náušnice napríklad aj Pandora, dokonalá replika. 🙂
Moja sestra pravidelne bundy zimusne objednava treba o cislo vacsie ale su dobre a hrube ja objednavam gel laky a super drzia ,kryt na mobil za par drobnych a su pevne tu u nas su drahe a strasne šaplave vzory vela veci mam z ali proste 🤣neobjednavam napriklad kratasy lebo su mi nejake male ani rifle a ani ziadne hracky ,naposledy som vzala najmensej kukurici sponky do vlasov nadherne
Ja si z ali kupujem kopy veci na kreatívne tvorenie, teda hlavne nite vyšívacie, korálky, gombíky, stuhy a látky a tiež pätky k šijaciemu stroju, tie sú parádne. Inak mala som aj pančuchy nádherné, ale jasne že som kúpila menšie a roztrhla ich ako každé 😅
@autor všetky čo som si tam doteraz kúpila boli ok (mám výšku 175cm) Ja na ali objednávam prevažne pomôcky k sitiu, tam som veľmi spokojná, oblečenie teda okrem pancuch tam nekupujem vôbec