Pán Tutko z Albinov

11. dec 2020

Ahojte prosim vas nazor na pana Tutka z albinov okr.secovce. ja som tam isla kedze sme sa nastahovali do bytu a syn 7r sa zacal spravat agresivne byje kazdeho nechce sa ucit pisat domace . Plus sa obcas zaple telka alebo pocujeme kroky. Podme k veci prisli sme tam hned povedal mate porobene a duch je tam chcel mena adresu a opytal kluce od bytu a isiel asi na 15min do inej miestnosti. Ze robi odrabanie a este raz treba prist pytal si50e

klarissa25
11. dec 2020

teraz po slovensky poprosím .....

stanulienkat
11. dec 2020

A bez hulenia😃
@klarissa25

autor
11. dec 2020

@klarissa25
@stanulienkat hulis asi ty nie kazdy ma super mobil 🤣boli ste pri nom? Pomohol vam????

heleninamama
11. dec 2020

@stanulienkat To kde sa dá zohnať takýto kvalitný matroš? 😂😂😂 A cenu poprosím.

klarissa25
11. dec 2020

@heleninamama aj ja poprosim..😉😂

nyusika
11. dec 2020

Pri kom ??
To je v akej reči ?

h2
11. dec 2020

Jaj, dievčatá, ale ste zlé! To ste sa ešte za ten čas, čo ste na koníku, nenaučili dešifrovať takéto texty? Ja už som tu videla aj horšie. Takže sa vám to pokúsim pretlmočiť: Autorka prosí o názory na nejakého pána Tutka, ktorý žije v obci Albínov v okrese Sečovce. Zrejme sa jedná o nejakého liečiteľa, alebo exorcistu, alebo médium... proste o človeka, ktorý má "isté schopnosti". Autorka k nemu išla, lebo syn je zrazu agresívny, čo zrejme predtým nebol. Navyše v byte zaznamenali prítomnosť nejakej nadprirodzenej bytosti (kroky, zapína sa telka). Tak tento pán to tam išiel dať do poriadku. Príde ešte raz a bude to stáť 50,-€. Už je to trochu jasnejšie? 😉
Milá autorka, aby som však odpovedala aj Tebe: toho pána nepoznám a na takéto veci neverím. Ale dole pod touto diskusiou máš zoznam podobných diskusií a hneď prvé dve sa týkajú spomínaného pána.

jarmila2010
11. dec 2020

@h2 😅ty si,aka dobra!👍😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindusss2016
11. dec 2020

@h2 😂😂😂 tak ty si uz inak konikom ostrielana zena 🤭 parada, som sa milo pobavila

lindusss2016
11. dec 2020

No, takze co maju vsetky diskusie o panovi tutkovi spolocne, ze kazdy ma porobene a on im to odrobi 🤔 ja som asi mimo, ale mne by zas mohol prist porobit, okna poumyvat, pecivo napiect atd... alebo co to, ze vsetky maju porobene??? 🤷‍♀️

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindusss2016
11. dec 2020

@viestta nie, nie, nezavidim, boze chran 😂 medzi porobenym a z oci (alebo zoci obcas tiez citam 😁) je nejaky rozdiel? Len aby som bola v obraze. Ked krava prestane dojit, to si este viem predstavit 😁

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindusss2016
11. dec 2020

@viestta 😂

h2
12. dec 2020

@viestta Ale čo si? "Z očí" sa predsa lieči pocikanou plienkou. 😂 (To som sa tu, na MK, dozvedela!) 🤦🏻‍♀️

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
12. dec 2020

@viestta Ahá, tak zase som múdrejšia. 😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. dec 2020

@h2 dakujem za vysvetlenie aj za koment