Ahojte prosim vas nazor na pana Tutka z albinov okr.secovce. ja som tam isla kedze sme sa nastahovali do bytu a syn 7r sa zacal spravat agresivne byje kazdeho nechce sa ucit pisat domace . Plus sa obcas zaple telka alebo pocujeme kroky. Podme k veci prisli sme tam hned povedal mate porobene a duch je tam chcel mena adresu a opytal kluce od bytu a isiel asi na 15min do inej miestnosti. Ze robi odrabanie a este raz treba prist pytal si50e
A bez hulenia😃
@klarissa25
@klarissa25
@stanulienkat hulis asi ty nie kazdy ma super mobil 🤣boli ste pri nom? Pomohol vam????
@stanulienkat To kde sa dá zohnať takýto kvalitný matroš? 😂😂😂 A cenu poprosím.
@heleninamama aj ja poprosim..😉😂
Pri kom ??
To je v akej reči ?
Jaj, dievčatá, ale ste zlé! To ste sa ešte za ten čas, čo ste na koníku, nenaučili dešifrovať takéto texty? Ja už som tu videla aj horšie. Takže sa vám to pokúsim pretlmočiť: Autorka prosí o názory na nejakého pána Tutka, ktorý žije v obci Albínov v okrese Sečovce. Zrejme sa jedná o nejakého liečiteľa, alebo exorcistu, alebo médium... proste o človeka, ktorý má "isté schopnosti". Autorka k nemu išla, lebo syn je zrazu agresívny, čo zrejme predtým nebol. Navyše v byte zaznamenali prítomnosť nejakej nadprirodzenej bytosti (kroky, zapína sa telka). Tak tento pán to tam išiel dať do poriadku. Príde ešte raz a bude to stáť 50,-€. Už je to trochu jasnejšie? 😉
Milá autorka, aby som však odpovedala aj Tebe: toho pána nepoznám a na takéto veci neverím. Ale dole pod touto diskusiou máš zoznam podobných diskusií a hneď prvé dve sa týkajú spomínaného pána.
@h2 😅ty si,aka dobra!👍😀
@h2 😂😂😂 tak ty si uz inak konikom ostrielana zena 🤭 parada, som sa milo pobavila
No, takze co maju vsetky diskusie o panovi tutkovi spolocne, ze kazdy ma porobene a on im to odrobi 🤔 ja som asi mimo, ale mne by zas mohol prist porobit, okna poumyvat, pecivo napiect atd... alebo co to, ze vsetky maju porobene??? 🤷♀️
@viestta nie, nie, nezavidim, boze chran 😂 medzi porobenym a z oci (alebo zoci obcas tiez citam 😁) je nejaky rozdiel? Len aby som bola v obraze. Ked krava prestane dojit, to si este viem predstavit 😁
@viestta 😂
@h2 dakujem za vysvetlenie aj za koment
@viestta tiez ma to napadlo ale bud mu veri a chce ist zase😮
teraz po slovensky poprosím .....