Ahojte chcela som sa iba opytat cim to moze byt ze mi zacali asi od septembra padat viac vlasy a postupne sa to zhorsovalo. Zacala som brat zinkorot ale moc sa to nezlepsilo potom mi mama kupila nejake tabletky proti vypadavaniu a zlepseniu vlasov ani to nezabralo. Ked si vlasy umyjem vypadne mi ich fakt dost vela minimalne 100 obcas sa to zlepsi a vypadne okolo50 obcas zhosi. V poslednej dobe mi zacali vypadavat aj chlpy teda nie vsade ale tam dole. Mam aj lupiny a suchu kozu neviem ci to moze byt tym za par dni idem k doktorvy na preventivnu prehliadku v 15. Nemoze to byt aj stresom? Snazim sa nestresovat ale obcas to nejde niekedy sa mi az krepu ruky. Vahu mam podla mna dobru mam 55 kg. Vlasy si snazim zapletat do copov hlavne c noci aby mi vsade nelietali. Dakujem za odpovede
@sweet20 mne tiez tak nejak zacali kolko mas prosim rokov?
20 a mamka 62.. tiez jej padaju..trva to kym sa da telo dokopy.. ja som prekonala v januari a ona v novembri
@sweet20 aha takze to po tom ako si prekonala koronu ja som to myslela ze od tej doby co je korona na slovensku resp. Od kedy sme doma
Odporucam konzultovat s lekarom, normalne to nie je. Mozu sa za tym skryvat rozne zdravotne problemy, napriklad hormonalne alebo aj mandle.
Kľudne mi napíšte správu skusim vam poradit ak budem vedieť;)
mne padaju vlasy od korony.. takze neviem