Prosím poraďte niečo účinné na nadmerné padanie vlasov.
@katikabarl ja sa stravujem zdravo, užívam biotin, zinok so selenom, vodičky od dixi už dlhodobo a vlasy padajú. Štítnu mam v poriadku
Tak sa objednaj na trichologické vyšetrenie. Oni už zistia čo a ako 🙂
Metabolizmus zeleza mas vysetreny? Zisti obsah zasobneho zeleza.
@katikabarl Bola som na tricho v Martine, nezistili ani hovno, akurat som dostala letak s produktmi z lekarne, ktory im tam evidentne nechal medrep.
@mandzula Treba ísť podľa recenzií. Ja si tak hľadám lekárov.
Mne pomohlo skrátiť vlasy,nestahovat do gumičky,šampón parusan plus tonikum z lekárne,a teda ako sa vyššie spomína,treba hľadať príčinu....hormóny,štítna,železo....
Nemas kaloricky deficit? Alebo nemala si covid, popripade chripku? Ja som mala vsetko + zapal pluc tazky, takze mne do pol roka zacali padat masivne po pramienkoch. Zalezi ako padaju a kolko, lebo je to aj normalne, ze v hormonalnych obdobiach padaju viac. Zmen kefu na cesanie vlasov, + prestan tepelne upravovat vlasy (zehlenie, kulmovanie, atd) a kef uz ich upravujes, tak kvalitny sprej pred aplikaciou.
Skus si kupit vitamin metionin, alebo si ho rovno daj predpisat na koznom, a budes mat 100% cisty 🙂
@susannnsusan123 ďakujem za radu 🙂 o takom vitamíne som ešte ani nepočula. Covid som mala v marci
@susannnsusan123 metionin je aminokyselina, nie vitamin. 🙂
@mandzula absolutne mi je fuk co je to, ked to splna ucel…. Nie kazdy riesi pojmy, ale ucinok. 👍
Kludne moze po covide, takze zajdi na kozne 🙂
@susannnsusan123 ja len aby @autorka nebola za blbu, ked si to bude u lekara pytat. Daju sa naraz riesit aj pojmy, aj ucinok.
@mandzula ďakujem za vysvetlenie 🙂 už som si pozerala na nete, skúsim niečo objednať, snáď to pomoze
@mandzula za blbu nebude, kedze dr mi sama povedala, ze to je v podstate ako “vitamin…´´ 😂😂😂😂😂 hlavne, ze jej to pomoze 🙂
Musíš vyživovať aj zvnútra aj zvonku. Napríklad, jód, zinok, selén, aj vitamín D3, omega3, atď. Zvonku napríklad žihľavový, brezový, lopúchový šampón. Môžeš si urobiť aj cibuľový zábal s medom (aby tak nebolo cítiť cibuľu). Mám to overené na sebe. Cibuľa obsahuje síru a tá je prospešná pre vlasy. Môžeš aj vodičky skúsiť. Je to na tebe. Zdravo sa stravovať je základ na vlasy.