Ahojte, chcem sa poradiť. Ako odoslať zásielku cez Z box? Píše ze je to výdajne aj podacie miesto ale neviem ako odoslať balík cez ňu 🙂 ďakujem za každú radu
@lulupulu ako nevieš zadať do Boxu. Zadas ho v aplikácii až keď stojíš pri Boxe
@kubkovamama a kam ho zadám? Som nováčik takže neviem vôbec ani to nikde nemôžem nájsť
Tak urobila som si zásielku a nákoncí mi píše ze ju môžem zaniesť na podacie miesto a iba kód mi dalo. Čiže to nemôžem odoslať cez Z box ze?
@tanyag a na com to vôbec funguje? Iba na iphone? Alebo aj na PC sa dá apka otvoriť a použiť?
@lenkakravcova no len neviem ako pôjdeš s PC k tomu z boxu 😀 lebo to musíš byť pred ním a vtedy si to naštukať a tak ti otvorí skrinku
@lenkakravcova
Neviem, ja nepoužívam ZBox, jedine výdajne a podacie miesta, čiže mne to cez android funguje, ale cez android to vraj nefunguje na ZBox, a ako bolo spomenuté vyššie, treba mať mobil pri sebe ak idete k tomu ZBoxu...
@lulupulu ako kľudne by som šla aj s notebookom keby mi to ušetrí 30km cestu k najbližšiemu podaciemu miestu.
No vyskúšam najbližšie. 🙂
@lenkakravcova no to hej, ja mam najbližšie 12km a manžel má tadiaľ cestu skoro každý deň tak aspoň to tak riesim