Ahoj , prosím čo znamená zásielka prijatá na expedičnom depe , myslíte že mi príde balík ešte dnes ? veľmi pekne ďakujem za odpoveď 🙏
môže aj nemusí - ak mi toto ukazuje v aplikácii skoro ráno - poobede ho už mám v boxe a idem preň. Pokiaľ mi to ukáže okolo obeda - balík mám v boxe až nasl. deň nakoľko balíky sa preberajú skoro ráno a tie čo prídu po deviatej - idú na rozvoz až ďalší deň.
A nemáš tam možnosť sledovať trasu? Mne to príde na mail s odkazom. Napríklad som si objednal niečo z Decathlonu.
Nedávno som posielala a neprišla v ten deň. Ono aj od vloženia do Z - Boxu došla príjemcovi o 6 dní až a to tam neboli sviatky.
Ja to chapem tak, ze zasielky sa rano niekam expeduju a behom dna niekam dojdu. Ak v ten den dorazila do expedicneho depa, tak dalsia jej expedicia na dalsi ciel, k vam, bude vo varke na dalsi den. Tam sa tocia tisicky zasielok, ktore treba behom dna fyzicky rozviezt k tisicom zakaznikov, nie iba k tebe.
Mne táto správa prišla okolo 5tej ráno tak uvidím
Niekedy ano, niekedy nie. Mne sa raz stalo, nie tak davno, ze som mala dva dni "zasielka prijata v expedicnom depe" a az potom bola vlozena do ZBoxu.
Záleží kde bývaš. Vo veľkom meste ak je to nadránom v expedičnom depe, v ten deň bude na doručenie. Ak si z hornej dolnej tak väčšinou o pracovný deň neskôr.
Mne sa zasa vždy stáva, že ak mi toto píše v appke, tak príde balík ešte v ten deň.
mne pride ked mam takyto stav ale je to mensie mesto
este nikdy mi pri tomto statuse neprišla v ten isty den... v pondelok