Packeta zásielka

23. jún 2022

ahojte, ako prosim funguje vyzdvihnutie zasielky z Packety kde baliky vydava skrinka? dakujem

pukina
23. jún 2022

treba si stiahnut appku, zaregistrovat sa s mailom, ktory potom pouzijes pri objednani a cez appku si potom otvoris tu skrinku.

autor
23. jún 2022

@pukina a treba aj uhradu vopred? lebo nemam ju este uhradenu tu zasielku ako to funguje v tomto pripade? dakujem

pukina
23. jún 2022

Ak si chces poslat do toho boxu, tak sa na dobierku neda, iba s platbou vopred. Tie boxy nemaju ziadnu obrazovku ani terminal, vsetko ovladas cez aplikaciu

malebiele
23. jún 2022

@pukina da sa na dobierku, vcera tak muz platil, tiez som bola prekvapena ze sa to da, vedela som ze nie, no v aplikacii normalne nabehne moznost zaplatit objednavku online a hned ako zaplatis da ti moznost otvorit schranku

andrea_82
23. jún 2022

@pukina dá sa to poslať aj na dobierku, ale pred vyzdvihnutím v apke to zaplatíš kartou.

Musíš mať aj telefón so zapnutým bluetooth, telefón sa spáruje so schránkou a dáš otvoriť.

yvanielka
23. jún 2022

Stiahni si aplikáciu Packeta a tam ju uhradíš cez internet banking. Potom prídeš k Packeta automatu (treba mať zapnutý bluetooth a polohu v telefóne a dáš otvoriť schránku

pukina
23. jún 2022

@malebiele
@andrea_82 to je super, lebo mne to teda neslo na dobierku ani objednat, ked som zadala vyzdvihnutie v boxe 😂 ale bolo to uz davnejsie, tak to mozno zmenili.

andrea_82
23. jún 2022

@pukina možno záleží aj od toho, kto ti zásielku posiela, asi oni tú možnosť neponúkajú. Ale Packeta to umožňuje.

gaja78
23. jún 2022

zrovna manzel mal vcera s tymto problem. Neotvorili sa dvierka, musel si to dat presmerovat na kamenne vydajne miesto.

malebiele
23. jún 2022

@pukina ja som tiez tak vedela ze sa to neda a muz vcera ze sak on to ma na dobierku a ja ze jak je to mozne ze mu to vobec odoslali do boxu ked tam sa na dobierku platit neda a potom zrazu hla, islo to zaplatit cez tu ich appku, no dobre vediet.. asi to updatli

paulinkaa2
23. jún 2022

Ahoj. Ak máš dobierku, tak ju zaplatíš cez appku. Pri schránke musíš mat zapnutý Bluetooth a GPS. Až potom vieš odomknúť schránku.

ludo21
23. jún 2022

Ak si zásielku ste nechali dorucit do Z-BOX. Tak idete ku Z-BOX a zapnite Bluetooth a po tom cez appku otvorit schranku. 🙂
Viac na: https://www.packeta.sk/zbox

autor
24. jún 2022

@ludo21 a nepotrebujem data ze? ked chcem otvorit tu schranku. iba bluetooth?

ludo21
24. jún 2022

No dáta je potrebne

sionell
14. júl 2022

Ani mne sa neotvorili dvierka, mobil mal provlém spokiť sa so Zboxom.. 15 minút som s tým strácala čas, raz Zbox mobil videl a inokedy z bluetooth zmizol. A z appky mi potom zmizla možnosť predĺžiť dobu uloženia. Na nete je plno zlých recenzií, vraj treba vyskúšať iný mobil a podobne... Nefunguje im to poriadne.

kaja2210
22. aug 2022

Ako je to prosím s vyzdvihnutím zásielky keď som v zahraničí a prídem až po predĺžení doby?
Je možné aby mi to niekto známy vyzdvihol?
Ďakujem