ahojte, ako prosim funguje vyzdvihnutie zasielky z Packety kde baliky vydava skrinka? dakujem
@pukina a treba aj uhradu vopred? lebo nemam ju este uhradenu tu zasielku ako to funguje v tomto pripade? dakujem
Ak si chces poslat do toho boxu, tak sa na dobierku neda, iba s platbou vopred. Tie boxy nemaju ziadnu obrazovku ani terminal, vsetko ovladas cez aplikaciu
Stiahni si aplikáciu Packeta a tam ju uhradíš cez internet banking. Potom prídeš k Packeta automatu (treba mať zapnutý bluetooth a polohu v telefóne a dáš otvoriť schránku
zrovna manzel mal vcera s tymto problem. Neotvorili sa dvierka, musel si to dat presmerovat na kamenne vydajne miesto.
Ahoj. Ak máš dobierku, tak ju zaplatíš cez appku. Pri schránke musíš mat zapnutý Bluetooth a GPS. Až potom vieš odomknúť schránku.
Ak si zásielku ste nechali dorucit do Z-BOX. Tak idete ku Z-BOX a zapnite Bluetooth a po tom cez appku otvorit schranku. 🙂
Viac na: https://www.packeta.sk/zbox
@ludo21 a nepotrebujem data ze? ked chcem otvorit tu schranku. iba bluetooth?
No dáta je potrebne
Ani mne sa neotvorili dvierka, mobil mal provlém spokiť sa so Zboxom.. 15 minút som s tým strácala čas, raz Zbox mobil videl a inokedy z bluetooth zmizol. A z appky mi potom zmizla možnosť predĺžiť dobu uloženia. Na nete je plno zlých recenzií, vraj treba vyskúšať iný mobil a podobne... Nefunguje im to poriadne.
Ako je to prosím s vyzdvihnutím zásielky keď som v zahraničí a prídem až po predĺžení doby?
Je možné aby mi to niekto známy vyzdvihol?
Ďakujem
treba si stiahnut appku, zaregistrovat sa s mailom, ktory potom pouzijes pri objednani a cez appku si potom otvoris tu skrinku.