Ahojte, mate niekto skusenost? Objednala som si v pondelok tovar, v pondelok ho odovzdali packete a balik je stale na expedicnom depe, je to v ramci Slovenska, tak mi to nedava celkom zmysel, ze to trva uz treti den, pytam sa preto, ze v ramci Slovenska som mala vzdy baliky cez packetu dorucenu do 24 hodin.
@miamia04 pisala som im dnes rano a volala niekedy poobede, ano objednavala som cez e-shop martinus, tiez ma napadlo, ze budem kontaktovat priamo ich, len mi je to proste divne, ze preco mi balik drzia uz treti den na expedicnom depe, chapem keby ho podrzali den ale tri, budem to musiet skusit asi cez martinus 💁♀️
Ak mas dorucenie do boxu a ten je plny tak cakaju na jeho uvolnenie.
@maranta_leuconeura vidis to ma nenapadlo 😬 dakujem
@maranta_leuconeura tiež mi to nenapadlo 🙂 doručili až dnes(v utorok malo byť)
@cocolinka mne sa tiež stalo že balík bol pár dni na depe a vôbec sa nehýbal tak som musela volať párkrát aby som zistila čo je vo veci..konečne keď má zdvihli mi povedali že balík je väčší a nezmestí sa to balikoboxu lenže nikto mi nedal vedieť..keby som sa neozvala tak ho tam mám asi doteraz…daný eshop asi nemal krabice lebo bola fakt veľká a v ňom nič veľké 🙈
@petrastrbanikova konecne som sa dovolala k zivemu operatorovi a tam mi povedali, ze zasielka bola uz 20.9. dorucena, ale ze bola zaseknuta v boxe tak ju odviezli naspat na depo, ze to riesi technicke oddelenie a ze ma budu informovat 😏 len ma trosku prekvapuje, ze neracia zakaznika o takychto veciach informovat 🤷♀️
@miamia04
@maranta_leuconeura
@petrastrbanikova
Dakujem Vam vsetkym krasne za pomoc 🙏🏻☺️
@maranta_leuconeura necaka sa na uvolnenie boxu... vzdy sa snazia dorucit presmerovanim na najblizsie odberne miesto. Packeta je jeden velky nezodpovedny bordel.
@cocolinka Prečo nenapíšeš priamo na Packetu, kde sa im to zdržalo? Mne sa tiež pár ráz balíček túlal, treba sa im ozvať. Stávajú sa chybičky.