Dobrý deň, prosím vás, pri objednávaní cez packetu treba mať appku na vyzdvihnutie balíka? Keby ta appka išla aspoň stiahnuť, ale aj tak tomu nerozumiem. Ďakujem ak niekto viete poradiť.
@ladybug138 a ako sa mi otvorí z-box keď tam nie je žiadny kód. Lebo vydajnu by som ešte chápala ale toto som si až teraz všimla že písali, zapnite si Bluetooth, GPS a majte stiahnutu appku 🙈
Ano.musis mat apku to ty vsetko pekne ukaže.Musis mat data zapnute a len stlacis a skrinka sa ty to pekne otvori....No mne to hned nainstalovalo skus restart telefon a potom znovu stiahnut.
Appka sa volá Zásilkovna
Ono ty to hned pise kde je ci uz dorazila a mas si to vyzdvihnut.A ukaze ty otvorit chranku to az ked budes na mieste stlacis a otvori sa ...
Ano appku Packeta. Pri výbere zapnuté dáta a GPS. Voľakedy treba v appke spristupnit gps (ja som tak musela) a po 20minutach v nervoch konečne skrinku otvorilo
@katka1389 skúsila som ale stále mi vypisuje že v mojej krajine (Slovensko) nie je k dispozícii...ale to bude asi problém u mňa, lebo už sa mi to raz stalo ..len neviem s tým pohnúť
No nič, ďakujem vám za rady, asi pôjdem s priatelovym telefónom vyzdvihnúť a nabudúce to objednám inak. 🙂
Zkontroluj v nastavenich Google store že tam máš Slovensko
nie, vôbec nemusiš mať appku. Ja tiež nemám žiadnu appku, a posledné 2 týždne som objednala cez nich hádam 5 vecí. Pri objednávke zadáš, že chcem doručiť tovar cez Zásilkovnu- Packeta, zaplatiš, pride ti potvrdzujuci mail, že eviduju objednavku, neskôr o prijatej platbe a nakoniec pride ti email aj SMS , že už máš tovar na výdajnom mieste , môžeš vyzdvihnúť. Kód na prebratie tovaru ti tiež pošlú v SMS,
apka na to nie je potrebna. pride ti mail alebo sms s kodom, takze je to v podstate jedno ci ju mas alebo nie. akurat, ze ak mas appku, tak si vies balicek aj sledovat
@bolarazjedna ona ale hovorí o zboxe nie o výdajni, kde jej to podá nejaká predavačka. Zboxy sú nonstop a apku treba, mne to bez toho nešlo. Nemáš tam kde zadať kód sms a podobne
@bolarazjedna @erikamamo aspoň si to overte prv než niečo napíšete ... Ona to nemá v klasickom vydajnom mieste ale v z-box a tam appku potrebuje 😉 https://www.packeta.sk/blog/spustili-sme-z-boxy
@dr_smajlik to som ti nevšimla, pardón...
@janai1 v úvodnom zadaní otázky to nebolo, tak som si to nevšimla, sorry.
No tak potom neviem veru ked vam to nejde mozno to je v telefone ....
@evelyneva ďakujem, dostala som sa tam, je tam ina krajina. Ale pre zmenu krajiny na Slovensko to chce vložiť platobnú kartu. To neviete ako sa dá prosím obísť?
Tak to nevím, nemyslím si, že bych tam dávala kartu...
Chcem sa spytat dcerka si cez svoju apku packeta objednavala balik ale nie je dima tak mi poslala kod ktory jej dosiel ze nech jej ju vyberiem ja cez monu apku no mne to nejde vybrat ani neukazuje kde mozem ten kod zadat asi sa to takto zrejme neda vybrat ci?
ved tebe staci len to heslo, aby ti balik vydali
@macik6 ved keď máš kód tak ti balíkov packete vydajú nepotrebuješ appku.
Appka ti pomáha otvoriť zbox
Ako vybrať ale balik z boxu ked neprišla sms s kódom len oznámenie že zasielka je pripravená v boxe v maili
@ada1969 mne to isté, prišiel mail, ale v aplikácii mi zásielka nesvieti. Ako ste to vyriešili?
@jackie7972 napísali sme im na mail a poslali nám Kod
@ada1969 aj ja som písala mail dúfam, že zajtra odpíšu
A ste v lehote 3 dni ešte čo je v z boxe?
@ada1969 len dnes prišiel mail takže ešte 2 dni
Ahoj, nemusis mat, ale je to pohodlnejsie, vidis priamo, kde sa balik nachadza 🙂. Ja cez to aj posielam, je to spolahlivejsie ako posta