Packeta - vyzdvihnutie balíka

7. dec 2021

Dobrý deň, prosím vás, pri objednávaní cez packetu treba mať appku na vyzdvihnutie balíka? Keby ta appka išla aspoň stiahnuť, ale aj tak tomu nerozumiem. Ďakujem ak niekto viete poradiť.

ladybug138
7. dec 2021

Ahoj, nemusis mat, ale je to pohodlnejsie, vidis priamo, kde sa balik nachadza 🙂. Ja cez to aj posielam, je to spolahlivejsie ako posta

autor
7. dec 2021

@ladybug138 a ako sa mi otvorí z-box keď tam nie je žiadny kód. Lebo vydajnu by som ešte chápala ale toto som si až teraz všimla že písali, zapnite si Bluetooth, GPS a majte stiahnutu appku 🙈

katka1389
7. dec 2021

Ano.musis mat apku to ty vsetko pekne ukaže.Musis mat data zapnute a len stlacis a skrinka sa ty to pekne otvori....No mne to hned nainstalovalo skus restart telefon a potom znovu stiahnut.

cubo2
7. dec 2021

Appka sa volá Zásilkovna

katka1389
7. dec 2021

Ono ty to hned pise kde je ci uz dorazila a mas si to vyzdvihnut.A ukaze ty otvorit chranku to az ked budes na mieste stlacis a otvori sa ...

paulinkaa2
7. dec 2021

Ano appku Packeta. Pri výbere zapnuté dáta a GPS. Voľakedy treba v appke spristupnit gps (ja som tak musela) a po 20minutach v nervoch konečne skrinku otvorilo

autor
7. dec 2021

@katka1389 skúsila som ale stále mi vypisuje že v mojej krajine (Slovensko) nie je k dispozícii...ale to bude asi problém u mňa, lebo už sa mi to raz stalo ..len neviem s tým pohnúť

autor
7. dec 2021

No nič, ďakujem vám za rady, asi pôjdem s priatelovym telefónom vyzdvihnúť a nabudúce to objednám inak. 🙂

evelyneva
7. dec 2021

Zkontroluj v nastavenich Google store že tam máš Slovensko

evelyneva
7. dec 2021
bolarazjedna
7. dec 2021

nie, vôbec nemusiš mať appku. Ja tiež nemám žiadnu appku, a posledné 2 týždne som objednala cez nich hádam 5 vecí. Pri objednávke zadáš, že chcem doručiť tovar cez Zásilkovnu- Packeta, zaplatiš, pride ti potvrdzujuci mail, že eviduju objednavku, neskôr o prijatej platbe a nakoniec pride ti email aj SMS , že už máš tovar na výdajnom mieste , môžeš vyzdvihnúť. Kód na prebratie tovaru ti tiež pošlú v SMS,

erikamamo
7. dec 2021

apka na to nie je potrebna. pride ti mail alebo sms s kodom, takze je to v podstate jedno ci ju mas alebo nie. akurat, ze ak mas appku, tak si vies balicek aj sledovat

dr_smajlik
7. dec 2021

@bolarazjedna ona ale hovorí o zboxe nie o výdajni, kde jej to podá nejaká predavačka. Zboxy sú nonstop a apku treba, mne to bez toho nešlo. Nemáš tam kde zadať kód sms a podobne

janai1
7. dec 2021

@bolarazjedna @erikamamo aspoň si to overte prv než niečo napíšete ... Ona to nemá v klasickom vydajnom mieste ale v z-box a tam appku potrebuje 😉 https://www.packeta.sk/blog/spustili-sme-z-boxy

bolarazjedna
7. dec 2021

@dr_smajlik to som ti nevšimla, pardón...

bolarazjedna
7. dec 2021

@janai1 v úvodnom zadaní otázky to nebolo, tak som si to nevšimla, sorry.

katka1389
7. dec 2021

No tak potom neviem veru ked vam to nejde mozno to je v telefone ....

autor
7. dec 2021

@evelyneva ďakujem, dostala som sa tam, je tam ina krajina. Ale pre zmenu krajiny na Slovensko to chce vložiť platobnú kartu. To neviete ako sa dá prosím obísť?

evelyneva
7. dec 2021

Tak to nevím, nemyslím si, že bych tam dávala kartu...

domcci72
16. dec 2021

@janai1 hej hej, treba appku, teraz som si dala, tak prvykrat poslat balicek, vcera prisiel a som tam stala a hladala, co robit 😀 chcelo to bluetooth a polohu, inak nic a otvorilo sa, dve minuty na vyzdvihnutie a vybavene, je to celkom fajn takto

macik6
5. jan 2023

Chcem sa spytat dcerka si cez svoju apku packeta objednavala balik ale nie je dima tak mi poslala kod ktory jej dosiel ze nech jej ju vyberiem ja cez monu apku no mne to nejde vybrat ani neukazuje kde mozem ten kod zadat asi sa to takto zrejme neda vybrat ci?

janai1
5. jan 2023

@macik6 vyberieš odkiaľ?

alica_matejka
5. jan 2023

ved tebe staci len to heslo, aby ti balik vydali

paulinkaa2
5. jan 2023

@macik6 ved keď máš kód tak ti balíkov packete vydajú nepotrebuješ appku.
Appka ti pomáha otvoriť zbox

ada1969
13. máj 2023

Ako vybrať ale balik z boxu ked neprišla sms s kódom len oznámenie že zasielka je pripravená v boxe v maili

jackie7972
16. máj 2023

@ada1969 mne to isté, prišiel mail, ale v aplikácii mi zásielka nesvieti. Ako ste to vyriešili?

ada1969
16. máj 2023

@jackie7972 napísali sme im na mail a poslali nám Kod

jackie7972
16. máj 2023

@ada1969 aj ja som písala mail dúfam, že zajtra odpíšu

ada1969
16. máj 2023

A ste v lehote 3 dni ešte čo je v z boxe?

jackie7972
16. máj 2023

@ada1969 len dnes prišiel mail takže ešte 2 dni