Ahojte, akú máte skúsenosť s packetou.? V pondelok sa odoslal balík a stále píše že je niekde v depe 😤. Tak dlho to trvá ? Prvý krát som objednavala cez packetu.
@smejkuskaa V pondelok si objednala, v utorok to možno predajca zabalil a pripravil na odoslanie. V stredu to asi prepravca prevzal a odniesol do triediaceho centra. Teraz to je asi v preprave.
niekedy doprava trvá 3 dni, niekedy aj 6 či viac. Záleží od veľa faktorov. Kam si si to nechala doručiť? Domov? Alebo do balíkoboxu? Mne sa stalo, že som to chcel doručiť do balíkoboxu, ale doprava meškala 4 dni, lebo balíkobox bol plný (ľudia si nevyzdvihnú balík načas, tak nie sú prázdne boxy). Tak do dopravca doručil do najbližšieho výdajného miesta k balíkoboxu, kde som si to prevzal.
Však si pozri podľa čísla zásielky, ako prebieha doprava. Máš tam detaily, kedy bol balík prevzatý, kedy bol v akom depe, a pod.
@patka06 presne pre to svojvolne menenie miesta sa Packete uz vyhybam. Objednam si dorucenie do boxu, pristupne 24/7 a balicek skonci v odbernom mieste 10km odtial, pristupnom v pracovne dni do 15h. Uplna nehoraznost.
riadim sa podľa toho čo mám v aplikácii. Naposledy mi ukazuje 1.10 že bol v depe a objednala som to to balikoboxu ktorý je 24/7. Keby som vedela že im to tak dlho trvá zvolim inú formu prepravy. Podľa mna somarina aby som na malík z Trenčína do Košíc čakala týždeň 😒 ešte že mi to nesúri.
@simsalabim No, ja si radsej pozeram obsadenost - je ich tu v okoli zo desat - takze ked si vyberiem ten co nie je plny tak to vzdy pride kde ma...
@hiro ved aj ja si pozeram obsadenost. Vyberiem ten najmenej plny, ale kym zasielka dorazi, tak plny je 🤷♀️
obsadenosť sledujem , box je voľný , len v jeden deň bol plny :(
nemala som nikdy problém,ja chodím do výdajného miesta,ale toto tu je zapadákov a máme 3 výdajne
čo sa týka rýchlosti, vždy na druhý deň zásielka doručená
Horšie to je s kvalitou v poslednej dobe, bežne balíčky pomiešané, v boxe uložený balík iného adresáta alebo 2 balíky v 1 boxe
Svojvoľne si menia odberné miesto