icon

Aké sú vaše osobné skúsenosti s Packetou?

smejkuskaa
4. okt 2024

Ahojte, akú máte skúsenosť s packetou.? V pondelok sa odoslal balík a stále píše že je niekde v depe 😤. Tak dlho to trvá ? Prvý krát som objednavala cez packetu.

patka06
4. okt 2024

čo sa týka rýchlosti, vždy na druhý deň zásielka doručená
Horšie to je s kvalitou v poslednej dobe, bežne balíčky pomiešané, v boxe uložený balík iného adresáta alebo 2 balíky v 1 boxe
Svojvoľne si menia odberné miesto

chrobak7
4. okt 2024

@smejkuskaa V pondelok si objednala, v utorok to možno predajca zabalil a pripravil na odoslanie. V stredu to asi prepravca prevzal a odniesol do triediaceho centra. Teraz to je asi v preprave.

niekedy doprava trvá 3 dni, niekedy aj 6 či viac. Záleží od veľa faktorov. Kam si si to nechala doručiť? Domov? Alebo do balíkoboxu? Mne sa stalo, že som to chcel doručiť do balíkoboxu, ale doprava meškala 4 dni, lebo balíkobox bol plný (ľudia si nevyzdvihnú balík načas, tak nie sú prázdne boxy). Tak do dopravca doručil do najbližšieho výdajného miesta k balíkoboxu, kde som si to prevzal.

Však si pozri podľa čísla zásielky, ako prebieha doprava. Máš tam detaily, kedy bol balík prevzatý, kedy bol v akom depe, a pod.

simsalabim
4. okt 2024

@patka06 presne pre to svojvolne menenie miesta sa Packete uz vyhybam. Objednam si dorucenie do boxu, pristupne 24/7 a balicek skonci v odbernom mieste 10km odtial, pristupnom v pracovne dni do 15h. Uplna nehoraznost.

smejkuskaa
autor
4. okt 2024

riadim sa podľa toho čo mám v aplikácii. Naposledy mi ukazuje 1.10 že bol v depe a objednala som to to balikoboxu ktorý je 24/7. Keby som vedela že im to tak dlho trvá zvolim inú formu prepravy. Podľa mna somarina aby som na malík z Trenčína do Košíc čakala týždeň 😒 ešte že mi to nesúri.

hiro
4. okt 2024

@simsalabim No, ja si radsej pozeram obsadenost - je ich tu v okoli zo desat - takze ked si vyberiem ten co nie je plny tak to vzdy pride kde ma...

simsalabim
4. okt 2024

@hiro ved aj ja si pozeram obsadenost. Vyberiem ten najmenej plny, ale kym zasielka dorazi, tak plny je 🤷‍♀️

smejkuskaa
autor
4. okt 2024

obsadenosť sledujem , box je voľný , len v jeden deň bol plny :(

rozculena
4. okt 2024

nemala som nikdy problém,ja chodím do výdajného miesta,ale toto tu je zapadákov a máme 3 výdajne

zahumnie
9. mar 2025

Moja skúsenosť: Prišla som si pre balicek, otvorím box a prázdny! Následne mi prišla notifikácia, že som balík prevzala! Písala som, no nemám žiadny dôkaz, že bol prázdny!!! Teraz po troch týždňoch mi volá jedna pani z vedľajšej dediny, že v jej boxe bol aj môj balík!!! Tak mi ho vráti. Inak by som bola bez neho aj bez peňazí! Packeta NIKDY viac!

jozkovska
23. apr 2025
@zahumnie

Moja skúsenosť: Prišla som si pre balicek, otvorím box a prázdny! Následne mi prišla notifikácia, že som balík prevzala! Písala som, no nemám žiadny dôkaz, že bol prázdny!!! Teraz po troch týždňoch mi volá jedna pani z vedľajšej dediny, že v jej boxe bol aj môj balík!!! Tak mi ho vráti. Inak by som bola bez neho aj bez peňazí! Packeta NIKDY viac!

@zahumnie och , to mi je luto. Ja som si nasla v boxe iny balik a ked som podala reklamaciu, tak mi odpisali, ze reklamacia je uzatvorena, lebo vidia, ze som si ten balik bol doruceny. zatial nemam ani peniaze, ani balik.

jozkovska
23. apr 2025

na FB je zalozena skupina packeta stratene zasielky ... prihlaste sa tam ludia a skusme spolocne nieco urobit s touto amaterskou zlodejskou firmou.

zahumnie
23. apr 2025
@jozkovska

na FB je zalozena skupina packeta stratene zasielky ... prihlaste sa tam ludia a skusme spolocne nieco urobit s touto amaterskou zlodejskou firmou.

@jozkovska mne sa nakoniec balík našiel. Volala mi kamarátka , že jej nevesta mala v boxe balíky dva. Jeden bol môj. Ale keby sa nepriznala,nikdy sa k nemu nedostanem

jan3435
18. jún 2025
@simsalabim

@patka06 presne pre to svojvolne menenie miesta sa Packete uz vyhybam. Objednam si dorucenie do boxu, pristupne 24/7 a balicek skonci v odbernom mieste 10km odtial, pristupnom v pracovne dni do 15h. Uplna nehoraznost.

@simsalabim rovnaké skúsenosti, miesto boxu do najvzdialenejšieho odberného miesta s otváracími hodinami po-pi 7:00-15:00 h na vybratie brať dovolenku. Packeta nidy viac!

jan3435
18. jún 2025
@hiro

@simsalabim No, ja si radsej pozeram obsadenost - je ich tu v okoli zo desat - takze ked si vyberiem ten co nie je plny tak to vzdy pride kde ma...

@hiro to už neplatí. Nenažranosť Packety je obrovská, kvalita čím ďalej horšia. Jediné riešenie využiť iných prepravcov, žiaľ.

kapin66
29. jún 2025

👎 Mne sa netvorila schránky Z-boxu. Hneď som odoslala pripomienku cez appku, ale zatiaľ (4 dni neskôr) žiadna odpoveď. Písala som reklamáciu cez kontaktný formulár, ale vôbec žiadna reakcia. Absolútna neserióznosť a nezodpovednosť. Okamžite mi mali dať vedieť, ako budú ďalej postupovať.

klaudiamariaanna
4. júl 2025

Mne bola cez víkend doručená správa, že sa nepodarilo balík uložiť do boxu (asi preplnený, netuším), ďalší pokus bude najbližší pracovný deň, ubehol celý prac. týždeň a nikto a nikde nič. Napísala som na zák. servis (čo ma opakovane vyhadzovalo s neidentifikovanou chybou komunikácie), nakoniec sa podarilo, chceli po mne obsah zásielky, na e-mail sa nedá odpovedať, žiaľ, na zák. servis (kontaktný formulár) sa neviem dopísať .... vyhadzuje chybu, nemám na to nervy sedieť a skúšať, takže Packetu už asi nabudúce nezvolím.

malinakstefan
14. aug 2025

Je to absolútne nespoľalivý partner. Už 5.8 2025 došlo oznámenie o doručení zásielky do PO BOXU. Dnes je 14.8.a zásielka nikde. Pri telefonickej reklamácii vediete nezmyselnú komunikáciu s AI, ale informácia o zásielke žiadna. Služby tohoto doručovateľa rázne neodporúčam.