Stalo sa Vam ze ste si nechali dorucit zasielku do zboxu od packety a ked ste po nu prisli, otvorili schranku. tal schranka bola prazdna? Som z toho na nervy, hned som reklamovala v packete, ale zatial bez odozvy. V podstate vlastne nemam dokaz ze tam nic nebolo. Ma zbox kamery aby si to mohli odsledovat ze tam nic nebolo?
A nebola skranka nijak poskodena?tento tyzden isla kamoska do alza boxu a dvierka vypacene balik nikde.niekto si robi pelne vianoce.volala do Alzy a preverovali kamerovy zaznam peniaze jej vratili a spravila si nanovo objednavku na vydajnu..
mne tak prislo info do pakety balikomatu a bolo to pofiderne od martina...nic som neobjdnavala tak tak neplanujem ani ist....
@kat66 čo to bolo za objednávku? Ak to bolo väčšie a nezmestilo sa to tam, ten rozvozca to zobral naspäť do depa. Mne sa to stalo nedávno. V aplikácii nahlás problém, je tam aj možnosť, že bola schránka prázdna a aj zavolaj na infolinku, oni to dohľadajú. Akurát to trvá asi týždeň celé. Potom ti príde mail, kam si želáš zásielku presmerovať 😉
ako to nakoniec dopadlo? Mne sa stalo to isté minulý týždeň a rovnako žiadna odozva, keď volám na infolinku tak zakaždým povedia, že sa ozvú a nič.
@kat66 a stihla si v termine? Teraz je doba vyzdvihnutia skratena na 2 dni.