Ja som teraz úplne zostresovala. Objednala som si dopravu cez packetu v apke. Zabalila som tovar, prišla k boxom a vložila. A keď som to zatvorila.... nebolo potrebné niečo na balík napísať??? Aspoň moje meno? Ako sa ten balík dostane na určené miesto? Prepravca nalepí štítok? Ten balík je úplne bez všetkého.
A to maju ako vediet, na ktorý čo nalepit, keby tam bez oznacenia takto ludia nahádzali napríklad 30 balíkov?
Uz len kontaktovat packetu, že tam mas vnutri neoznaceny balik
🙄 bože
Diky baby
Podarilo sa ti to vyriešiť, alebo sa balík stratil?
@andykr balík dorazil kam mal 😀
@andykr ďakujem za opýtanie
Vôbec si to potom neriešila a prišiel aj tak? Mne sa toto iste práve stalo, úplne mám nervy zo seba, že ako môžem byt taká blbá
Podla mna ked to vybera kurier z boxu, tak to nacitava, ak tam nie je kod, vie z ktoreho boxu to ide, a vie to tam dopisat. Len netreba sa spoliehat na to.. .ak bude taky co sa na to vykasle, nenapise to tam. Ja pisem normalne adresu a vsetko aj na tieto zasielky, hocico sa stane, podla mna treba aby to bolo riadne oznacene. Aj napr. na postove zasielky, odporucala kedysi posta davat adresu aj do krabice (mame eshop, cize faktura, dodaci a pod.. s adresou), elbo poskodi sa obal a ostane im to tam, rozbalia a vidia komu comu odkial. Tak pre svoj pokoj v dusi, vsetci piste na baliky aspon nieco.. 🙂
Treba tam napísať kód, ktorý sa ukáže v appke