Packeta - podvod

romanka2907
6. jan 2024

Dobrý večer chcela by som upozorniť ďalšie ženy aby si dávali pozor dala som na inzerát že predám kočík a xxx žien píše zo Šaština, Podunajské Biskupice, Bardejov ..že ho kúpia a všetko riešia cez pacetu .. screenshot pošlu ten istý 🤦 keby neboli až tak tupé a aspoň fotku posielajú inú 🤨 čisty podvod pozor ☝️ máte skúsenosť aj vy dajme sem emailové adresy žien , mužov ktorý takéto niečo posielajú aj Vám ..nech máme lepší prehľad a vieme si dať pozor 😉 ..

viestta
6. jan 2024

Fiktivne emailove adresy generuje podvodny system, tak isto ako automaticky reaguje na novy inzerat a vygeneruje aj odpovede. Takze staci pouzit zdravy rozum a nereagovat na tento druh spamu. Vobec netreba ziaden list adries, pretoze je uplne zbytocny, zodpovednot za to, ze nenaletim na podvod je na kazdom uzivatelovi.

helcanw
6. jan 2024

Podobná téma tu už dnes bola, samozrejme ide o podvod ‼️‼️‼️
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kupujuci-tvrdi-ze-za-tovar-vopred-zaplatil-packete/

romanka2907
autor
6. jan 2024

@viestta áno máš pravdu , ale veľa krát mi hodí takýto e-mail do spamu tento krát to nehodilo preto som si nebola istá komunikovala zo začiatku fajn az potom prišlo toto ..ale už si na také dávam pozor našťastie ani raz ma nikto tak neoklamal ..ale nechápem ako môžu taký ľudia vôbec spávať 😐😐

daca678
30. jan 2024

Anežka Suchá • anezzkasucha@email.cz
Tu pridávam podvodný email. Dnes má skoro dostali poslala som meno adresu a číslo účtu, ale keď mi prišiel email ako mám ďalej postupovať tak som spozorovala.Dufam že tým ze majú moje číslo účtu tak sa nič nezneužije.

bibka16
6. aug 2024

Dnes som aj ja mala zábavu s falošnými paketakmi že vložte si na účet 600 eur hovorím jasné najprv že údaje z karty potom 600 eur im píšem na cete že prečo by som mala mať niečo na účte ? Čo to má spoločné z kurierskou službou