Ahojte, neviete čo robiť, keď mám balík v Balíkoboxe, platiť sa dá len cez aplikaciu Packeta, ale neviem ako, lebo neukazuje mi moje balíky, ktoré mi prišli a neviem ako to zaplatiť cez to, neviete mi niekto poradiť?
@zena666 packeta ma infolinku??? Od kedy??? Len robot.
Funguje l en mail a odpoveď po 2-3dnoch
@julca777 Ak to chapem spravne, balik sa ti neukazuje v appke. V sekcii baliky je v hornom rohu +, kde mozes manualne pridat zasielku - potrebujes cislo zasielky a heslo k zasielke. Neviem, ci to bude fungovat, za pokus stoji, ak nie, zavolat na infolinku ako bolo vyssie povedane.
@simona20201309 mne mail vybavili do hodinky. Volat som neskusala.
@simona20201309 tak som telefonovala 2, 3 razy z mimozemšťanom, no 🤷♀️
@simona20201309 keď sa par minút poprepajas cez robota nakoniec ta hodí na živého operátora. Len treba trpezlivosť. A ten ti sparuje všetky objednávky mne všetko vyriešili bez problémov
@julca777 posli screenshot co ti ukazuje v aplikácii. Určite ho máš v balikoboxe? Nie je niekde v predajni vo vydajnom mieste? Ako vieš ze máš balík? Prišiel ti mail?
@lakebabe tak ja som raz mala sakra veľký problém a nedovolala som sa živému človeku.
@simona20201309 ja áno trebalo robotu všetky odpovede negovat a asi po piatich minútach ma preplo na živú kocku a všetko pekne vybavila a žiaden problém
Stačí keď robotovi poviete "spoj s operatorom" a prepojí vás..funguje to asi u 90% robotov,nemusíte strácať čas negovanim,ani zmätočnými odpovedami
ahojte, mne bolo povedane, že dnes mi pride balik, rano o 5.45 bol na vydajnom mieste a v boxe stále neni, preto som tam volal aj vcera, lebo ten balik potrebujem na nedelu...☹(((zajtra je sobota, stalo sa vam niekedy , že vam prisiel do boxu aj v sobotu? dakujem
tak keď je na výdajnom mieste,ako môže byť v boxe?
@simona20201309 písala som im na mail pred týždňom... Žiadna odpoveď
@simona20201309 áno prišiel mi mail aj SMS, že je v Balikoboxe, ktorý som si vybrala
@julca777 zavolat na infoliku su zlaty vyriesia vsetko