Ahojki. Baby. Aké máte skúsenosti s kurierom packeta? Ja žial neviem na čom som objednávala som si s packetou na adresu. A bohužial už 8dní a objednávku ešte nemám už sa obávam. Sledujem zasielku a že na ceste už2dní a ešte ma kurier ani nekontaktoval. Pišem aj maily. Horko tažko odpisuju že kurier mi zavola ale kedy ?dakujem.
tiez mam len dobre skusenosti
ja by som tam zavolala 🤷♀️
@damiann kriste chvíľu strpenia, keď je 2dni na ceste tak asi jeden deň ju mohli zaraďovať a druhý sa ešte nedostala na radu.... Ak chces mať všetko hneď, navstiv obchod a kúp si to.ale určovať zásielku čo je 2dni na ceste je choreeeeeeeeeeee
Mne včera eshop napísal, že balík posunuli packete, dnes ráno prišla sms, že príde kuriér, a už mám balík pri sebe na stole.
no zalezi ako je na ceste, lebo eshop posiela pri baleni zasielky echo kurierom, zaregistruju zasielku, treba ti pozriet v sledovani, kedy kurierska spolocnost preberie zasielku - realne. Ja som sa parkrat takto sproste nachytala, prisla sprava z eshopu balik nachystany (od kurierov tiez ze zaregistrovali zasielku) na zaslanie a necitala som riadne, a az druhy den kurier prevzal balik, cize o den viac pre mna :D
Zvycajne do 2 dni potom sa dorucuje, zalezi na tom z kade kam atd. Pride ti sprava (moze email, alebo sms) ze ti bude dorucovana. Treba byt trochu trpezlivy, netreba vyvolavat ani vypisovat, ver z emaju toho viac nez dost na hlave.
Inak tiez tak, mall zabalil v nedelu balik, vcera poslal, dneska ho mam..
No ja som este s packetou nemala zatial ziadny problem a vsetko mi praveze prislo v celku rychlo. Tak este ich skus nejak kontaktovat, lebo to uz tych 8 dni je veru celkom dost
ja mám dobré skúsenosti, všetko vždy prišlo, ako malo