Predám veci cez bazár a včera mi napísala jedna pani či by som jej tú vec neposlala cez Packetu. Tak som napísala, že môžem. Potom mi odpísala, že už to zaplatila a že mi má prísť na e-mail potvrdenie. Mne sa to ale nezdá, myslíte, že je to podvod?
ANO JE TO PODVOD vyhladaj si ine temy
Jasný a XY rokov opakovaný podvod
Podvod. 😉
ta emailova adresa odosielatela sa ti zda normalna? to aj slepy vidi, ze je to fake.
Kokos, teraz pozerám koľko je tam chýb 🤣
Ďakujem vám, myslela som si 🙂
Sluzbu objednava posielatel, nie prijimatel. Cez packetu si nevies ako buduci prijemca balika vytvorit nic.
To vie len odosielatel.
Takze je to podvod, ktory stale niekto podchvilou skusa.
gratulujeme k predaju
@moonlight1210 XY krát som objednával Packetu pre predajcu na seba. Je to normálna vec. To posledné čo mi chýba je že predajca spraví preklep v čísle alebo emaili. Dám mu kód cez ktorý pošle a vybavené.
Ale jasný podvod je podvod.
@amelia87 je to podvod,mne to isté 2x tento týždeň prišlo na inzeráty na bazoši..
@moonlight1210 toto sa hlboko mýliš. Aj kupujúci vie naklikat zásielku
@moonlight1210 ano, presne tak.
@moonlight1210 úplne rovnako jednoducho,to robím aj ja, mam viac čísel, packetu za 1 cent takže som to spravila xkrat, že som si to vytvorila sama pre seba, vygenerovala kod, ten poslala predávajúcej a ta to len zaniesla na odberné miesto, nezavadzaj prosím ta keď nevies
@ptvw Kedze je uz skoro mesiac odvtedy, tak uz viem.
Dakujem vsak aj za tvoju, sice oneskorenu, ale laskavu, milo vysvetlujucu a slusnu odpoved.
Ja má lepšiu zábavu ja so došla na to že je to podvod keď som si s nimi cetovala také že musíte mať na účte aspoň 600 eur a číslo karty je neplatné samozrejme som nijaké číslo nedavala a pýtam čo je váš po Tom či ja mám niečo na účte čo to má s čím spoločné ?a píšem zruste objednávku a vráťte kupujúcemu peniaze a oni objednávky sa nedá zrušiť a peniaze idú na charitu a ja že si robte čo chcete som ich tam zdeptala
@amelia87 zrejme áno