Packeta hradená adresátom

lupitko24
23. okt 2024

Dobrý večer,

Prosím o postup. Adresát uhradil sumu za balík a poslal mi kód, ktorý stačí nalepiť na balík. Ako ho mám poslať?
Pri zadávaní zaslania balíka cez apku je odo mňa požadovaná adresa a meno adresáta. To však neviem, len kód. Ten však aplikácia nevyžaduje.
Nechcem uhrádzať poštovné, keď ho uhradil už adresát.

Ďakujem za vysvetlenie.

maranco
23. okt 2024

@lupitko24 odnesieš balík na podacie miesto packety a tam nadiktuješ kód

ptvw
23. okt 2024

Ty už s apkou nič nerobíš, len balík zanes na vydajne miesto, ja píšem kod na balíky fixkou nech nemusím 3 dní hľadať screen v mobile 😃

lupitko24
autor
23. okt 2024

Ďakujem za odpoveď. A dá sa balík poslať aj cez Z-box, alebo len výlučne výdajné miesto?

maranco
23. okt 2024

@lupitko24 cez box len keď zásielku ty zadáš v aplikácii a zaplatíš
https://www.packeta.sk/zbox-podanie

lupitko24
autor
23. okt 2024

@maranco ďakujem za odpoveď. Už rozumiem. 😉

ptvw
23. okt 2024

@lupitko24 Zásielku vložte do Z-BOXu

Kliknite v aplikácii na Otvoriť Z-BOX a vložte do otvorenej schránky zásielku, zatvorte dvierka a potvrďte kliknutím na Zásielka vložená. Potvrďte ešte raz vloženie. A máte hotovo!

Tak to by musel spraviť asi ten čo to generoval u seba v apke,no my tu nemáme blízko takže vždy posielam cez vydajne miesto co mam 10 krokov od bytovky

vanilkovazmrzka
23. okt 2024

Prides na odberne/podacie miesto packety, das im balik a povies kod. To je cele. Akurat si vypytaj potvrdenie o prevzati balika od pracovnika na odbernom mieste, lebo to nedavaju automaticky ale ked si vypytas vytlacia ti listok.