Ahojte,neviete ako postupovat,vcera mi prisla sms ze mam zasielku na vydajnom mieste a mozem si ju dnes vyzdvihut do 17.00.Pridem tam a vraj zasielky posielali rano nazad do depa lebo maju od pondelka dovolenku.Co bude nasledovat neviete?Do packety sa jasne neda dovolat.Nejde o z-box ale vydajne miesto.
@simca06022011 len dufam ze niekde poblizku mi ho ulozia kedze teraz asi viacej vydajnych miest bude mat dovolenku
hlavne nerozumiem, preco to uz dnes rano poslali prec.. treba si lepsie vydajne miesta vyberat alebo boxy. Ja ked vydaj tak jedine taky, co je otvoreny aj cez vikend a tak. Budu sviatky. Ale co uz.. toot mi inak neskutocne ide na nervy na tejto packete :DDVsak ked dnes si si to mohla vyzdvihnut, mali dohodnut zvoz zasielok na vecer do depa a nie rano to odtrajdat prec...
aké mesto?
@simca06022011 presne tak,este aj sms mi prisla ze do 17-tej dnes
@biba_18 okres Senec
oni to robia tak že to stiahnu do depa a dajú na najbližšie voľné miesto - mala by si to vidieť v apke ... ale keď to chceš dnes - už len volať +421 221 201 135
@biba_18 dakujem velmi pekne.No postaci aj pondelok len aby mi to nedali kdesi do Bratislavy a pod.
tak viem o tom, že dávajú do najbližšieho voľného ... preto asi volaj ...
By som im zrušila výdajne miesto🙂koľko ľudí je pripravených dnes si to vyzdvihnúť.Aj u nás majú dovolenku, ale termín platí a sú tam.Malo by ti prísť oznámenie kde to uložili do appky
@luccija oki dakujem,zatial nic neprislo.No "potesi" to ze ide clovek tam na hotove a oni to poslu prec.Mali zrusit moznost dat to na to vydajne miesto
Mne akurát včera pre smerovali do vydajne co som ani nevedela kde ta ulica vôbec je. No nasla som. Okres SC
Zaujímavé, mne práve kvôli dovolenke vydajneho miesta predĺžili dobu na vydanie na 20 dní.
no super pristup :DD nestiham sa divid. Podla mna ti pride sprava, ulozia ju na dalsom mieste.
Kontaktuj eshop ked tak...