Dobrý deň.Viete niekto či doručujú aj cez víkend? Ďakujem
@uhnakova Ďakujem.Lebo mi tak napísali v e-shope že predpokladaný termín doručenia je v sobotu.
mňa dneska táto packeta tak naštvala lebo doteraz nebol problém.Chcela som si namiesto výdajného miesta zmeniť dodávku do z boxu čo je hned vedla toho obchodiku kde mi to maju šupnúť a napísali mi že sa nedá a pritom balík bol ešte na ceste.Takže len pre upozornenie do budúcna.Ak by ste si náhodou už po objednávke rozmyslela inde si dať uložiť od nich zásielku teda do z boxu tak sa nedá.Ale čo som čítala na ich webe tak zo z boxu do výdajneho miesta sa už presmerovať dá.No dobrá somarina.Nechápem
@liusa82 to v pohode, mna teraz nasrali riadne, balik odovzdany na depo, mal byt zakaznikovy do skalice dorucovany a kukam ze vracia sa. tak trasovanie co sa stalo a z nejakeho neznameho dovodu bol prijaty v strecne a vrateny ze zla adresa. a nikto nevedel preco ani riesenie nic. az som trafila na jednu normalnu na linke co to zachytila a dala dorucit spravne. ale teda za mna posledny krat tento stres
@tamta mne by ani nevadilo že ide na výdajné miesto tam si dávam dosť často.Ale tá pani v obchodiku bude mať dovolenku tak aspoň dobu som si predlžila aspoň to sa dalo.Preto som to chcela vedla do boxu.A to som sa dozvedela až dneska že tam nebude.Ale o tom že sa nedá do boxu presmerovať som čítala až na ich stránkach ani som o tom nevedela.Do vedlajšej dediny alebo do zm by sa mi to ozaj nechcelo presmerovať ked mám možnosť aj u nás v dedine
@hanka_se no táto pani bola ešte včera v tom obchodiku preto to tam uložili ešte to stihli.Cez týždeň tam už nebude.Ale ja som si to do poobedia dokedy má otvorené nemohla vyzdvihnuť. Až navečer.Preto som chcela ten z box vedla. Takže ktovie kde by to aj mne odvliekli keby tam nenapíšem a toto sa náhodou nedozviem.Sú na nich sťažnosti aj tie z boxy sa ževraj zasekávajú a nejdu občas otvoriť.Mne sa to našťastie ešte nestalo
@hanka_se ja si to už doma nachystám v mobile navolim si priamo otvoriť schránku a s tým tam idem ťuknem už len na wifi,bluetooth a polohu a hned mi to otvori.Volakedy som si tú aplikáciu otvárala až tam pri schránkach a nechcelo mi to navoliť .Aj 20 minút som tam stála čo to nechcelo spárovať😀 takto to mám do pár minúť otvorené
Nie, cez vikend nedoručujú. Ale ak si das dorucit zasielku do ich boxu, vyzdvihovat sa da nonstop. Ovšem doručiť to tam musia cez pracovné dni.