Ahojte...stalo sa vám už že tovar mal byť doručený na druhý deň a prešlo pár dní a stále nič ??tovar odoslali Packete a tá stále nič mám to zaplatené a začínam mať strach že balík sa niekde stratil máte skúsenosť s touto kurierskou spoločnosťou??ďakujem
@katarina40 je to najhoršia prepravná spoločnosť, s akou som sa stretla ...nebol mi doručený balík,lebo "v našom systéme sa naša adresa nenachádza"...prečo iné prepravné spoločnosti nemajú problém s mojou adresou? A na základe recenzií zisťujem,že nie som jediná,ktorá má s nimi zlú skúsenosť.
@mimka11111 aha, tak ja ju pouzivam uz par rokov, nikdy som nemala problém ani pri doruceni ani pri posielaní.
Otras packeta. Tiež som mala mat tovar doručený na druhý deň a bol doručený na 4.den. Tak mi to ponáhľal mat ten produkt doma, že som sa zlákala na to, že bude doma na ďalší deň a nakoniec som sa onadavala ako pohan.
@lukbe noo bože snáď nie i keď všeličo sa môže stať to je pravda...
@mimka11111 ako nemám skúsenosti s touto spoločnosťou väčšinou používam slovenskú poštu stou nemám najmenší problém ale toto sa mi fakt nejako nezdá asi nikdy viac celá ich packeta slávna
@chadkroeger taak snáď mi bude doručený lebo ma porazí mám ho zaplatený a nie malú sumu...ale ako nemalo by sa toto stavať aspoň nie pri zaplatených balíkoch
@katarina40 no aj môj balík bol zaplatený a v hodnote cca 80€. Ale nemal by sa vám stratiť, len si na neho dlhšie počkáte.
@chadkroeger noo to dúfam 🙏🙏
@katarina40 ak je to poslane cez packetu, mozes si to vysledovat v aplikacii, packeta je v poriadku. Ale su aj podvodne stranky, ktore sa skryvaju za packetu, tak teraz neviem.