Packeta - dlhé doručenie

24. okt 2024

Ahojte, packeta mi už 9 dní doručuje balík. Predávajúca balík odoslala, odišiel na expedičné depo do Bratislavy a tam je už 8 dní, volala som do packety v utorok povedali mi že zistia kde je a dajú mi vedieť, keďže sa nikto neozval, volala som dnes a pani má zdrbala že načo volám kvôli tomu istému, že oni sa ozvú. Máte niekto skúsenosť? Našiel sa balík? Ozvala sa packeta??

olimuc
24. okt 2024

2 x sa balik stratil niekde v depe … jeden boli slnecne okuliare … asi sa niekomu hodili, ale druhy boli nicim nezaujmave hracie karty 🤷🏻‍♀️ nikdy sa nenasli

biba_18
24. okt 2024

dnes je štvrtok, pani v packete by som vysvetlila že 2 dni je viac než dosť na to aby našli nejaký posratý balík (použila by som presne toto slovné spojenie) ... ale čo by sa inak dalo robiť? no asi nič ...

hianicka13
24. okt 2024

neporadim, lebo s packetou mam dobre skusenosti - zatial 😀 no celkom ma zaujimaju skusenosti aj inych. reakcia pani zlatej teda absolutne nebola primerana a velmi rychlo by som jej vysvetlila ze mali na to dost casu.

mircalla
24. okt 2024

Totalny cirkus by som narobila. A tiez sa odvolala na ich kastastrofalne hodnotenia a ze tento arogantny sposob riesenia reklamaciu predas mediam. Rovnako ze nakolko hovory su nahravane, budes ziadat o preverenie postupu danej osoby. Dufam, ze mas davno podanu oficialnu reklamaciu
Tie baliky tam triedia brigadnici a maju tam totalny bordel

3tato
24. okt 2024

Mne balik cestoval asi 8 dni - dorazil tento tyzden v pondelko...Tize Packeta - 4 dni im trcal niekde v depe. Nakoniec som telefonoval, urgoval, nechal presmerovat zasielku a zrazu dorazila - nerozumiem preco, ale v poslednych tyzdnoch sa ta packeta nejak zopsula.

fantaghiro21
24. okt 2024

Do 3 dní si mala písať reklamáciu.
Ci veš údaje alebo nie....
Mne stratili a zmenili.hodnota môjho bola do 50eur myslím a mne prišla nejaká špinavá bižutéria... terasové údaje môjho pôvodného balíka som nemala ale musela som vytvoriť reklámciu.tajalk sa to 3 Dní kym.mi dali údaje.moznk aj naschval....(Nikto nič nevedel)
Bombardovala som ich neustále....
Neviem či zabralo až to,že to budem riešiť inou cestou....
Inak cez telefón retiazky arogantne
Mesiac sa to ťahalo,časť peňazí mi vrátili časť som stratila.veka nervov prajem a aspoň časť aby sa vrátila..
Žiaľ,v podmienkach majú ,že treba do 3 dní reklamáciu písať.potom už náhrada finančná asi nie je možná.
Treba si prečítať obchodné podmienky.

autor
24. okt 2024

Ďakujem vám za odpovede, no volala som jej znova ale teda ona nevie kde je balík a nemá k dispozícii lokáciu lebo z Bratislavy jej ešte neodpovedali...nejde ani tak o hodnotu balíka ako o obsah

autor
24. okt 2024

@fantaghiro21 tak ja som neriešila lebo akurát to padalo na víkend... Budem vedieť do budúcna

fantaghiro21
24. okt 2024

Vikend sa asi neráta.
Urguj to, napíš reklamáciu,cez mail a volaj, bombarduj....
Držím palce
A prečítaj tie obchodné podmienky.ja si presne nepamätám.mozno píšem blbosť ale myslím že tie 3 dní máš len na reklamaciu

fantaghiro21
24. okt 2024

A zo svojich skúseností viem,že nikto nič nevedel o tras.udajoch až kým som sa trošku nevyhrozila .zrazu padali čísla, informácie....
Proste aj vieš odosielatela,ten má údaje,musia mať údaje...

sickaba
24. okt 2024

no nič, tak volaj zajtra zase. ignoruj nepríjemnú pani, povedz jej tiež svoje, keď bude drzá.

ssimusska
24. okt 2024

Cez packetu uz neposielam a ani si neobjednávam. Obyč zlodeji čo klamú. 😃