Z cenníka sa neviem vysomarit. Chcem kúpiť nejakú vec z Českej republiky, stojí 15€. Predávajúca navrhla zasielkovnu, no mam jej uhradiť 23€ vopred na účet. Nie ne to moc 8€? Alebo to je tak?
TReba si pohladat akktualny cennik a budes vediet, ci je to moc alebo nie
podla toho, ci to chcela poslat do pobocky alebo na adresu. na adresu je to urcite drahsie.
@kiwi3 na adresu, a hračka ma do 5 kg. Takže nie je to štandardná zásielka, skôr balík. Nikdy som ešte neobjednavnala takto cez bazár a zo zahraničia, a hlavne keď pýtajú vopred peniaze. Tak aby som sa nepopalila
No, zalezi odkial objednavas? Aukro nie je problem.
ved najlahsie si pozriet cennik, nie? do 5 kg na adresu je 125 kc, co je cca 5,50 euro. + sa plati este nieco za dobierku, ak to je dobierka
Hlavne nezabudni že aj krabica niečo stojí, výplň, tlač etikiet, odvoz na pobočku. Niektorí ľudia si potom totiž myslia že obchodník sa chce na poštovnom nabaliť :D
@kiwi3 áno stiahla som si pdf súbor, cennik ma 45 strán a ja sa z toho neviem vysomarit. Nie je to dobierka, je to väčší balík do 5 kg.
@brloh úf, ja keď niečo predávam, pýtam si len cenu za poštovné služby... Žiadne balné a odvoz... Asi si to musím prehodnotiť 😬
Z CZ na SK balík do 5kg :
89kč = 3,63€ (výdaj na odberové miesto), doručenie na adresu +60kč =2,45€, dobierka +23kč =0,94€
Čiže keby využijete všetky služby (doručenie na adresu + na dobierku) tak by vás to vyšlo 172kč = 7,01€
Tak to si mala napísať hneď že na adresu =149kč
A keď už tak packeta ma len štandardna zásielka do 5kg a nadrozmerna zásielka do 10kg
myslím si že za poštovne pýta veľa na adresu to vychádza niečo okolo 6 eur. Ved za poštu dáš veľa ja by som to oželela ked pošta taká vysoká.
Z CZ na SK stojí štandardná zásielka 89kč