Ahojte, chcem sa niečo opýtať ohľadom odosielania zásielky. Ak objednám prepravu, zaplatím, vygeneruje sa mi kód s ktorým pôjdem na podacie miesto,oni vytlačia adresný štítok, tak či na adresnom štítku je uvedené moje meno, adresa, tel. číslo a email ako odosielateľa, alebo sú tam len údaje adresáta? Ďakujem.
Nie. Adresny stitok musis nalepit ty (odosielatel, prijimatel).
Oni podla toho kodu, co mas, vygeneruju stitok s ciarovymi kodmi pre prepravcu, vytlacia, nalepia. Pod tymi kodmi potom balik cestuje.
@moonlight1210 nie, nemusi, vacsinou staci doniest len cisleny kod a vytlacia ho pri podaji
@moonlight1210 vždy stačilo len zabaliť, a na podacom mieste nadiktovať kód. Nikdy som nič netlačila.
Su tam len udaje adresata 🙂 doma vygenerujes ciselny kodik a na podacom mieste vytlacia stitok, nalepia na zasielku
@kristie571 takže ani meno? Meno mi nevadí, len som chcela vedieť, či je tam aj moja adresa
Nie, nie. Budu tam len udaje adresata. Meno priezvisko tel.cisto adresata balicka, plus udaje o zasielkovni, adresa, do ktorej balicek prijemcovi ide. 🙂
Aj mne sa zdá že tam je meno .ak nechcete aby ho bolo vidno stačí si ho v appke zmeniť o osobnych údajoch .meno tam je ale nič viac .
Teda myslím napísať iniciály a pod.
je tam tusim meno, ale nie su tam kontakty