Packeta - adresný štítok

16. feb 2023

Ahojte, chcem sa niečo opýtať ohľadom odosielania zásielky. Ak objednám prepravu, zaplatím, vygeneruje sa mi kód s ktorým pôjdem na podacie miesto,oni vytlačia adresný štítok, tak či na adresnom štítku je uvedené moje meno, adresa, tel. číslo a email ako odosielateľa, alebo sú tam len údaje adresáta? Ďakujem.

kiwi3
16. feb 2023

je tam tusim meno, ale nie su tam kontakty

moonlight1210
16. feb 2023

Nie. Adresny stitok musis nalepit ty (odosielatel, prijimatel).
Oni podla toho kodu, co mas, vygeneruju stitok s ciarovymi kodmi pre prepravcu, vytlacia, nalepia. Pod tymi kodmi potom balik cestuje.

kiwi3
16. feb 2023

@moonlight1210 nie, nemusi, vacsinou staci doniest len cisleny kod a vytlacia ho pri podaji

autor
16. feb 2023

@moonlight1210 vždy stačilo len zabaliť, a na podacom mieste nadiktovať kód. Nikdy som nič netlačila.

kristie571
16. feb 2023

Su tam len udaje adresata 🙂 doma vygenerujes ciselny kodik a na podacom mieste vytlacia stitok, nalepia na zasielku

autor
16. feb 2023

@kristie571 takže ani meno? Meno mi nevadí, len som chcela vedieť, či je tam aj moja adresa

kristie571
16. feb 2023

Nie, nie. Budu tam len udaje adresata. Meno priezvisko tel.cisto adresata balicka, plus udaje o zasielkovni, adresa, do ktorej balicek prijemcovi ide. 🙂

kristie571
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kiwi3
16. feb 2023

Podľa mňa tam je aj to meno, tu je síce firma, ale býva tam aj odosielateľ a v prípade fyzickej osoby tam je meno. Myslím si - Tak na 90% 🙂

dobkovci
17. feb 2023

Aj mne sa zdá že tam je meno .ak nechcete aby ho bolo vidno stačí si ho v appke zmeniť o osobnych údajoch .meno tam je ale nič viac .

dobkovci
17. feb 2023

Teda myslím napísať iniciály a pod.