Ahojte páčia sa vám viac brunetky alebo blondínky? Poprípade čiernovláska, ryšavé, redhead… otázka pre chlapov aj ženy.
Brunetky, ciernovlasky
Plavovlasky
nefarbené, pretože v dnešných umelých časoch je taká žena vzácna a ja mám slabosť na vzácne a výnimočné "veci" 😎
Prírodné svetlo vlásky
@zuzanka.zuzu Presne to som chcela aj ja napísať, páčia sa mi ľudia so svojou prirodzenou farbou vlasov.
Tmavovlásky s modrými, zelenými očami.
Svetle vlasy, modré alebo zelené oči, svetlá pleť 😅. Páči sa mi to aj na mužoch aj na ženách. Mužov zbožňujem hrdzavych
Farba vlasou vobec nie je podstatna. Skor celkove vyzarovanie cloveka oci usmev .
Tu bude podla mna pisat kazdy farbu vlasov, ktoru ma na,svojej hlave😜. Mne sa pacia take tie medove vlasy, nepacia sa mi tie umelovyzerajuce havranocierne vlasy ake maju aziati.
Nemam preferenciu co sa farby tyka, ked to na cloveku posobi prirodzene.
Hocičo len nie blondínky s modrými očami!
Nemám obľúbenú farbu vlasov. Každému sa najviac hodí jeho prirodzená. Každá farba má ale niečo do seba. Od blonďavej cez špinavú blond a ryšavú až po hnedú. Čo sa mi možno menej páči, je vyslovene čierna farba vlasov,na belochoch to vyzerá neprirodzene.
plešaté..........zas sa nudí nejaké decko
ja som za čiernovlásky ale to mám farbené.Prirodzene som plavovlasá😀 ale vela ludi mi povedalo, že viac mi sekne táto čierna.Možno preto že som sa ako čiernovláska narodila.Len mi potom zbledli.Ale inak je mi to jedno kto má akú farbu
Každému sa hodí úplne iná farba vlasov 😁 Záleží od odtieňu pleti, tváre, oči atd. Od brunetiek, blondíniek, ryšaviek. Je veľa krásnych žien. Neexistuje len jeden vyslovený typ.
Ryšavé
To, čo farebne typologicky pristane danej žene. Keď to sedí, je to super.
Tmavovlásky a rišane
@nikoletta1712 🤣 tak dik
Prirodzene, je mi jedno ktora farba.
@natinka36 😅
Ty si mi sympatická…
Aj keď fotku nevidím😅…
chlpate
Za mňa je top piesková farba. Ale nemám ju. Pôsobí to jemne a zároveň nie umelo.
@nikoletta1712 😂 no tak potom v poriadkj
Múdre.
Plesate