Ahojte, chystám sa na svadbu a vyberám si šaty.😊 Čo si myslíte o týchto? Nie sú už veľmi okukané? Vďaka za každý názor. 😊🥰
Podľa mňa krásne 🙂 len ja nie som moc za červené farby šiat na svadbu ale to už je každého názor 🙂
Sú nádherné.
Krasne
Mne sa tiež páčia 😉
Tiez som po nich pokukovala, velmi pekne 😍
Veľmi pekné, ale farba sa mi nepáči, príde mi taká tetkovská. Podobné nedávno ukazovala rebecamarkusko alebo tak nejak má nick, tá jej farba bola na týchto šatách krásna.
Ja ich mam v smaragdovej a rozmýšľala som nad týmito, ale kvôli tomu ze som sa dočítala,že červená sa na svadbu nehodí som zvolila tie smaragdove. Sú naozaj krasne😍
Vyzeraju dobre. A teda neviem, ci sa cervena hodi na svadbu, ci nie, ale tato je vcelku tlmena.
A ak si mlada, tak mladost znesie skoro vsetky farby (podla farby pleti a vlasov samozrejme) a vyzeraju dobre.
Avsak velka zrada cervenej je v odtieni. Podla farby pleti mozes posobit v niektorom odtieni cervenej zeleno, sivo, nazltlo, proste budes vyzerat, akoby si bola nevyspata, znicena, chora. Takze preto ho treba volit opatrne (podobne posobi vyraznejsi odtien zltej).
Je dobre poznat “svoje” farby, lebo v nich posobis instantne zivo, sviezo, mladsie, krasne.
@rebekamarcusko môžem sa opýtať, akú veľkosť si si kúpila? Ja mám dosť podobnú postavu ako ty, skracovať by som ich určite musela... Len váham medzi S a XS... 😊
No ja som bohužiaľ musela kúpiť sko lebo xs nemali. Ale keby majú xs,tak berem xs.
@rebekamarcusko vďaka 😊 aj tie tvoje sú krásne 😊
Ďakujem. Budem držať palce aby sadli a keby aj nie,krajčírka to vyriesi😁
@rebekamarcusko odkiaľ sú šaty, ďakujem
Nadherne su. Skusala som si ich ked sme mali ist na svadbu, v cervenej a uplne brutalne som sa v nich citila, su pohodlne a velmi pekne 🙂
@rebekamarcusko Ten obchod ma aj kamennú predajňu? Neviem to nájsť, dik
@marcellka32 jooj s tým ti neporadím, ja som si všetko len objednávala.
@rebekamarcusko koľko merias?
@leto232 153 🤣
@rebekamarcusko aha, ja 170 cm som chcela mať predstavu ako to vyzerá na mojej výške 🙂 tak nič 🙂
Áno. Podľa mňa sú dokonale. Strašné by som chcela fialové alebo takú peknú baby ružovú.
A hlavne neobjednavajte z Luxie. Krásny výber farieb, hneď som ich objednala a skoro som odpadla keď prišli... Uuuuplne iné farby ....
Sú krasne
@blontimka no ja mam odtiaľ 3 šaty a prišli mi vždy krásne farby.
@leto232 jaaaj no mne sú strašne dlhé 🤣
mne sa pacia 🙂