Uvažujem, či si ich kúpiť alebo nie 🙈
Aký máte názor? Páčia sa vám?
Mám 20, 160cm , kg neviem - nemám odvahu sa postaviť na váhu😂 , hnedé až blond vlasy a modré oči.
Nie sú dráhe , 10€ .
@3katka151 Mám veľkosť M, v dobrých dňoch aj S takže podľa mňa by sadli
mne sa páčia
Podľa typu postavy. Ak máš širšie ruky- ramená,tak bez rukávov nie. Ale nie sú vyslovene ,že woow,ani že eee 😏. Záleží na postave,bo šaty vedia skryť,ale aj ukázať .
uprimne za mna nie 🙂 takyto styl mi nejde tak mozno preto alebo myslim ze inym zienkam by sadli a aj dobre vyzerali 🙂
Nie 🤌
sú celkom fajn, aj ked videla som aj krajšie
Ak v nich planujes okopavat zemiaky tak super 😅
@cyberk tiež sa mi podobajú na ,,fertuchu" ,čo starká nosila 🤭😁. Ale vravím, každý iný, každý názor iný 😊.
Nie, nepáčia. Veľmi mi vadia tie farby, oveľa lepšie by boli jednofarebné. Ale ani štýl sukne sa mi nepáči.
Pozri ak sa pacia tebe tak si ich kup 🙂 kazda ma iny vkus, niekto by si ich obliekol niekto nie a myslim ze by boli aj lichotive postave ak su aj nejake problematicke partie potrebne na zakrytie 🙂
Ak sa ti páčia, kúp, ved to nie sú šaty za 500e. Môj štýl to není, pripomínajú mi dedovu košeľu, babkinu zasteru a návliečky v jednom, tak ale každý má iný štýl, teraz sa to nosí.
nie, nekupila
Oblecenie sa kupuje...wow to chcem. Lebo inak to nosit nebudes. Bude ti stat v skrini.
@beata_k presne. A nediskutovat o veci na fóre, pretože každý má iný vkus a kritériá pri vybere oblečenia. 😊 Normálne sa zamýšľam, ze keby tu zverejním svoje handry, tak by ma asi tak zdisovali, ze chodím v jednom mondure celá zahalená. 🙈😂😂
Autorka, mne sa saty náhodou pacia. Aj k teniskam. Super sú. 😊
Mne sa tento typ paci, ale nemusi to sediet kazdej postave, ja osobne nemam odvahu len tak objednavat a som taka pokojnejsia, ked si mozem vyskusat. Lebo co nesadnu ti a co s nimi, chapes.
Nie 🙂
Nie. To su nove ci nosene lebo toto sa nosilo tak 100 rokov za opicami.
Mne sa páčia
Otrasne su
Áno páčia.
Sú pekné🙂
Ak v tom chces spat tak super su pekne na spanie. Urcite sa vonku tom neukazuj 😁😂🤣
Pohode
Takto. Niekedy keď sú takéto šaty na predaj, treba si dať pozor na veľkosť. Môže písať xxl, ale sadnú na M/L. Hľadaj podľa toho aké sú miery. Inak sú pekné.