Ahojte, dnes som pri upratovaní našla staré náušnice a rozmýšľam či im ešte dať šancu.... 😊 Dali by ste si ich na seba ale ich vyhodiť?
pacia, take art deco
Nie je to Moj styl pridu mi ako pre drag Queen 😁ale tebe sa museli niekedy pacit ked si ich kupila . Daj ich niekde na lavicku a Niekto sa najde komu sa zidu. Das im druhy zivot a menej odpadu 😉
k peknym satam na neaku prilezitost ok ., nezaberu miesto tak naco vyhadzovat
Zrusila by som tie fialove strapce a nechala iba kov s kamienkami.
S tymi strapcami je to skor ako z nejakého stareho zavesu. Mne sa teda nepáčia. Ale ak mas taky styl obliekania a hodia sa ti k tomu...
Tak tym uz nepomoze nic, jedine na heloween, otrasne su cele
Mne sa pacia bez tych strapcov, lebo ma chyta z nich nostalgia. Moja babka kedysi mala podobne, zlate a vzdy som ich od nej drankala. Povedala, ze budu moje ked umrie. Minuly rok zomrela, ktovie kde skoncili tie nausnice. Teraz som si na to spomenula...
Prepáč, ale či so strapcami alebo bez strapcov,mne pripadajú veľmi staromódne...
mne vôbec nie
Na správnu príležitosť, k správnym šatám budú krásne
Nie
Ja si viem predstavit na prilezitost, ja by som ich dala k malym ciernym a toto ako jediny sperk. Alebo ked bezne tak biele basic tricko, jednofarebne nohavice, cierne alebo khaki, teraz na leto take chino trojstvrtove a len tieto nausky ako sperk.
:D :D to co za modna policia tu???? podla mna su to uplne obycajne bezne nausnice...
Rozlúč sa s nimi a daj im navždy zbohom.
@radkaradix 😃😃
Nos ich keď sa ti páčia, keď nie posun ďalej.
Ahoj, existujú napr stránky na FB ako je swap Bratislava a tam ak sa niekomu budú páčiť môžeš vymeniť za niečo iné a nemusí to byť ani bizu ale napr balíček malín ak máš na ne chuť 😊verím že nájdu dobrého a spokojného majiteľa ❤️👌
Vyhodiť
nie je to môj štýl, ale nevyzerajú vôbec staro. Takýto štýl teraz baby bežne vyrábajú a ponúkajú na fb
Nie nedala
Úprimne? Nie
Na tematický večierok 30-40te roky,why not 🙂 podľa mňa sú pekné, ja by som si vedela predstaviť k čomu ich dať. Ale samozrejme to nie je na nosenie len tak von
Akože asi záleží na celkovom stylingu danej osoby ak by to išlo do takéhoto štýlu asi aj áno ale inak samostatne alebo že by som si ich mala dať len tak tak to asi nie 🙂
nieje to moj styl, ja by som si ich nedala ale inak su pekne, viem si ich na niekom predstavit, ak sa na ne uz necitis, tak ich predaj
krásne sú
Možno do divadla by sa hodili.
Nie