čo si myslíte o tom, keby má nevesta na svadbe čierne šaty?
A to kompletne alebo také bieločierne 🙂
mám takú predstavu, že by som si dala na svadbu ušiť také
za mna nie, asi som staromodna 🙂 pridu mi tie saty take smutne
@lius ako chápem :D je to zvyk ale mne vždy všetky nevesty v tej bielej prídu také rovnaké všetky, fádne a nezaujímavé, :D
veľmi sa mi páčia, ako spoločenské šaty, ale nie na svadbu. 🙂
@mariaveronikag ja práveže chystám svadbu a také dačo chcem nezvyčajné
Mne sa nepáčia. Ale tvoja svadba, tvoj veľký deň a ak sa páčia tebe, tak si ich daj ušiť a vezmi si ich na svadbu.
tie tretie ešte áno.Tie sú také zaujímavé.Ak už, išla by som do tých
Ako čisto čierne určite nie. Páčia sa mi ale tie s tými kvetmi. Tie tretie sú zaujímavé.
Prve a tretie su krasne.🙂A uprimne, je to tvoj, resp. vas den, tak si ho urobte tak, aby ste sa citili prijemne a mali krasne spomienky.🙂
keď už tak farebné, ale čierne nie, keďže v Európe je to farba symbolizujúca smútok, z týchto možno ešte tie tretie
Za mňa na svatbu určite nie. Ale môžeš to brat aj z toho pohľadu ze čierne si môžeš dat hocikedy na hocijakú spoločenskú udalosť ale biele iba raz...ale rozhodnutie je na tebe
Biele svadobne saty sa dosli do mody a stali sa nepisanym zakonom az od sobasa kralovnej Viktorie, ktora sa vydavala v bielych. Pred nou nosili nevesty farebne saty.
Ake bude mat nevesta saty je iba a len jej volba, ostatnych do toho nic. Ak sa ti pacia cierne, daj si cierne, ak cervene, tak cervene. Je to tvoj den a ty o nom rozhodujes.
2. si viem predstavit, cisto cierne nie. Je to taky Adams Family styl.
Je to tvoj den, ked sa ti pacia, preco nie 🙂 je to originalne, bude to taka ina svadba 🙂 na tvojom mieste by som do toho sla. Na TLC chodi show Say yes to the dress, boli tam aj baby so speci poziadavkami, aj s tmavymi satami.
Ja teda milujem ciernu, ale na svadbu by som si cistocierne nedala. Ale tvoja svadba, daj si, v akych sa budes citit dobre.
@mpg druhých neriešim a vedia o tom a dajak nič nehovoria, ale bude tam len málo ľudí 🙂
@evamarek77 lenže ja bielu nemám rada :D a biele svadobné mi vždy prišli fádne a nezaujímavé, nič tam nie je vidno :D
a tiež mi aj čierna vždy prišla taká elegantná :D ale chápem ked nieto je taký, že je mu to divné 🙂
Za mňa sú nádherné ❤️ ja by som napríklad nechcela biele, ružové, marhuľové a podobné farby. Určite by som aj ja išla do čiernej alebo bieločiernej ako sú napríklad tretie.
Asi tolko ze je to tvoj den tak si daj saty ake sa pacia tebe a na ostatnych nazory sa vykasli ;)
Páčia sa mi skoro všetky a ak je čierna tvoja obľúbená farba a pristane ti, prečo nie 😊
Vsetky saty na obr.su krasne.ja osobne by som si nedala cierne,ale ak sa niekomu pacia, muz je stym v pohode a cela svadba je ladena v netradicnom duchu,viem si to predstavit..preco nie..
Zato je to divné, lebo šaty čiernej farby sa nosia na pohreb.
@mpg nosia sa AJ na pohreb, bezne chodia ludia po meste v ciernej. Nie je to vyslovene pohrebna farba, skor opacne na pohreboch je dresscode cierna.
Tretie rozhodne veľké áno🙂 želám šťastný život🙂
Za mňa krásne! Tie posledné sú úplne top ♥