Páčia sa vám navrhované rovnošaty pre zdravotné sestry?

3. mar 2023

Páčia sa Vám navrhované rovnošaty pre zdravotné sestry?

luccija
3. mar 2023

Mne nie všetky tie strihy sa mi zdali ako 20,30 r dozadu.Overal bol zaujímavý, ale to si zase nie kazdy oblecie

maranta_leuconeura
3. mar 2023

Nie, su neprakticke a podla mna aj sexisticke. A to ja vacsinou nosim saty, ale nechapem, preco by to mali mat sestry predpisane ako uniformu, pre ne to musi byt hrozne, ved furt sa zohybat, davat pozor, aby im nieco nebolo vidiet, za mna oplzlych narazok maju sestry aj lekarky aj bez toho pozehnane.

nykkushka
3. mar 2023

Kde by som si ich mohla pozrieť 🙄🤔

danieladeley
3. mar 2023

strasne su

lasona
3. mar 2023

Som za, aby mali rovnošaty. Človek keď ide k lekárovi, nevie kto je kto. Ci sanitar, si upratovačka, lekárka, sestra. Tie staré co mali kedysi, modrá blúzka, biela sukňa a cepiec boli veľmi pekne. Pasovali na každú postavu. Tieto nové moderné si žiaľ neviem predstaviť na silnejšej postave. Na mladých, chudáci to vyzerá ešte ako tak. Ale nie Tieto nové sa mi nepáčia. Sú také onicom. Neviem im prísť na chut

tahomi
3. mar 2023

Ja nie som sestra, ale lekar, tiez sme dostavali pracovne oblecenie, nikto ho nenosi. Hnusny, lacny material, v lete sa v nom clovek poti, v zime je chladno. Prat si to mame my doma, vyzehlit to nejde. A neviem kto vymyslel zrovna biely outfit 🙄 a ten navrh je strasny.

kubkovamama
3. mar 2023

Nepraktické, škaradé.. Za mňa jedine nohavice,neviem si predstaviť sa nadrapovať pri 80kg pacientovi v šatách alebo sukni+poznámky chlapov..a keď si predstavím materiál ako vždy a vláčiť to domov čistiť 🤦Ja by som zaviedla tepláky 🙂

katka700
3. mar 2023

Ďalšia blbosť za veľa peňazí. Chudence zdravotné sestry ťahajú 12tku za 12tkou,tak im tu otrocinu 'zatraktivnia' handrami za niekoľko (zadarmo to nebude, hádajte kto to nakoniec zaplatí?). Keby radšej na miesto blbosti vytvorili v nemocniciach ďalšie miesta 🙈 aby 1 sestra nebola na celé oddelenie a nemusela ťahať 2-3 služby po sebe.

svetlonos
3. mar 2023

Ahoj,
to bol zase nejaky genialny navrhar, ktory o praktickom zivote vie h…o.
Neviem si predstavit, ze by kazda sestra mala cas a chut vyzliekat cely overal a sediet polonaha na wc!
Rodila som v AT, sestry mali biele nohavice a ruzove tricka. Bolo to velmi esteticke, pelne dokonca aj na tych plnostihlych sestrach. A vobec - na plnostihle by mali robit zvladt modely, aby padovali, boli pohodlne a pekne. Aj to ide ked sa chce. Ved na sirsie a vacsie postavy teba uplne ine stryhy! Ono ti navrhari dobre vedia, preco mnohe modely vyrabaju max. do velkosti 44 a konec. No preto ze na obeznejsrj zene to vyzera hrozne, to uplne bez urazky, je to fakt.

mahuliena_biela
3. mar 2023

Otrasné! Pracujem v ambulancii, rada nosím šaty, aj nohavice a tričko, ale toto by som si na seba nedala. Nech si pani návrhárka uvedomí, že nie každá žena má 20 rokov a nie každá má 50kg...

katka700
3. mar 2023

@svetlonos Mimo tému za čo sa ospravedlňujem, ale keď sa rozhliadnem po ulici tak to čo sa vyrába dnes nesedí skoro nikomu pokiaľ nemá veľkosť max 36 a dokonale konfekcnu postavu. A tým nikoho neurazam, nosím 44. Pochybujem že tie rovnošaty budú z kvalitného materiálu a o strihu sa radšej nevyjadrujem.

katka700
3. mar 2023

@mahuliena_biela aká krajina taká návrhárka 😭

aristka
3. mar 2023

Stači si precitat prispevky pod statusom na min.zdr.alebo komory .Plne sa s tym stotozňujem a bolo by zaujmave vedieť kolko eur stala táto kaskaráda daňových poplatnikov.

fineta
3. mar 2023

Ako z Anabely 10

svetlonos
3. mar 2023

@katka700
Mas pravdu. Ja ked vidim baby 15 rocne, fakt obezne v tych mini trickach ala hole brucho a k tomu tygrovane/ kozene leginy ci gate ala abba, cista rakovina pre oci.

katka700
3. mar 2023

@svetlonos Pritom keby bolo k dispozícii ako tak kvalitne šité oblečenie tak môžu vyzerať dobre. Kim schudla tak som zvedavá kedy sa rétorika 'je to sexy aj keď si v tom pripadas ako almara' vráti k 'vyzerás v tom zle lebo si tučná - chyba je v tvojom tele nie v handrach ktorými zamorujeme planetu' Na niektoré strihy by mal byť paragraf, napríklad na tie hnusne pulóvre čo majú namiesto poriadne vysadených rukávov rúry 😂

sisaka
4. mar 2023

Otras!
U nás (Kanada) sa nosia scrubs (slovensky názov neviem) , žiadne predpísané, každý podľa vkusu - či už strih, vzor, farba… Jediný, kto majú predpísané a nosia erarne sú upratovačky (modré) a ľudia, čo prevážajú pacientov (fuksiové) a na operačke sivé. Lekári na oddeleniach chodia len slušne oblečení, niektorí majú biele plášte, zväčša ani to nie. Erarne oblečenie sa nesmie nosiť domov a vozia sa na opranie do práčovne.
Ja robím v lekárni (fungujeme inak ako na Slovensku a pracujeme aj priamo na oddeleniach) a tiež nosím scrubs, je to pohodlné ako pyžamo a určite by som nemenila za nejaké šaty. Ak by mali mat sestry uniformu, tak určite scrubs, nie šaty, čo bolo Ok v časoch, keď ženy nosili len sukne, v dnešnej dobe je to nanajvýš nepraktické, sestry tam nie sú od toho, aby tam predvádzali svoje krivky a nohy, ale robili a k tomu mali prispôsobené vhodne oblečenie, ktoré je pohodlné a ľahké na údržbu.

ada309
4. mar 2023

Cista katastrofa!
Pani navrharka nech si to oblecie a promenaduje sa v tom cely den.. To uz by som si radsej kozmonautsky skafander obliekla a robila v tom!

danica2711
4. mar 2023

staromódny, nevkusný des

mpg
4. mar 2023

Tieto uniformy vyzerajú oveľa horšie ako uniformy, ktoré nosili v 70-80-tich rokoch minulého storočia.

heln
4. mar 2023

nie, nepacia.