https://www.noviny.sk/krimi/816121-6-rocne-diev...
Toto dnes davali v spravach.Podla vsetkeho,pachatel ostava na slobode,na jojke sa ale vyjadrili ze liecenie na slobode je tazko realizovatelne.Nepochopila som teda.Tento deviant ostane na slobode,bez nasledkov a moze nadalej byt hrozbou ?
@bloger a preco potom je v podmienke a na slobode?Ved je to delikvent ktory moze dalej nicit ine deti.Ja tomu nechapem,kto v politike brani tomu aby sa im zvysovali tresty a boli normalne odsudeni?
@amonet A ak su,tak dostanu smiesne,nizke tresty a zasa mozu znasilnovat deti dalej,ved co.
zial nase zakony su tak debilne pokrutene
@amonet Vies co si myslim?Lebo pedofili su aj v tych najvyssich kruhoch .Preto si to tak reguluju. Inak je to nepochopitelne,tie smiesne tresty ,za tak zavazne ciny.
Nemyslím si, že by to niekto v politike obhajoval. A už vôbec si neviem predstaviť, že by nebol za tvrdšie tresty. Ale o vine a treste rozhoduje sudca. A tam to nie je vždy v poriadku.
odporucam poslednu cast od Kovešovej podcast profil zlocinu
Unfiltered Stories na fcb - tam su stovky pripadov znasilnovania malych deti od 6- 16 rokov..Človek ma z toho depresiu , zas na druhej strane treba to dostat do povedomia, to su neakceptovatelne hriechy..
3 roky - to si robia prdel, mali by začinat pri 15 a vyššie, to je adekvatny trest a nie podmienky a napomenutia
Dostal trest pod spodnú hranicu trestnej sadzby z dôvodu, že sa dohodol na vine a treste. Aj napriek dohode je trest veľmi nízky keďže bol odsúdený za dva zločiny a jeden prečin, navyše sexuálneho zneužívania sa dopustil na chránenej osobe. Jednoznačne príliš mierny trest. Úmyselné trestné činy by ani nemali poznať podmienku, podmienka je pre takýchto ľudí na smiech, nič, nula.
@lilope no ved to,moze sa k tomu stale vravat,este spominali v tv na joj,ze liecba v jeho pripade nebude realizovatelna.Alw takychto by mali s prepacenim kastrovat ako prve.
@bloger No ja si naozaj zavinam mysliet ze potom sudcovia su pedofilni,ked kryju takychto delikventov.
@karolinakr Ano,s tym podvedomim suhlasim.Ked niekto ,niefo ukradne alebo spili stromy v lese dostane vatsi trest ako taketo znicenie dietata.
U nás niet detenčných zariadení... Do väzenia nemôže, psychiatické oddelenie toto nerobia... takže tak.
@natuska87 Ved to,asi sa ani nikde,inde neodstahuje a pokojne moze sestru dalej zneuzivat
u nas neexistuje ani centralny system ktory by upozornoval ze halo tento pan bol odsudeni za obtazovanie uz ho nemozete zamestnat ako trenera/ucitela
@amonet ja som vcera pozerala spoved obete len 17r ,ktoru od 10 obtazoval ucitel klavira,okrem nej aj dalsie 4.Jedna nabrala odvahu a udala ho,no jeho nakoniec neodsudili,lebo skulil a dokonca dalej uci pri detoch.
To je dost šokujuce, čo tu ty rozpravaš..Ja som par x v živote sa rozhodla prečitat knihu o zneuživani dietata, taka najznamejšia od Iris Galey, Neplakala som, ked otec zomrel.. a mnoho dalšich a ešte horšich..Samo o sebe bolo tazke stravit, jednu som aj nemohla dočitat, Joyce Dougal ako bola unesena nejakym starym pervertom..Preboha živeho, spoločnost nemože mat tak laxny pristup k tymto veciam; každy je rodič, každemu by malo vadit, čo sa deje s detmi..A sudcovia davat podmienky za znasilnovanie? To len na SK su ludia vadni, či všeobecne, ale neexistuje..! Kovešova tam nahanala farara, čo vyžadoval oral od 12 ročnej a dostal podmienku?? Bohužial, tu by mali ist studovat za sudcov a advokatov vysoko moralni ludia so svedomim a zakony proste stavat na ochranu pred predatormi..Tu ma vela krat pachatel viac prav ako obet, toto musi skončiť
Zmena myslenia celej spoločnosti
@karolinakr Suhlasim,nehovoriac o znicenych zivotoch a traumach na cely zivot.Tu niekto ide do lesa vyrubat na svojom pozemku par borovic a dostane 12r , ale ked niekto zneuzije male ,bezbranne dieta nedostane ziaden trest ,este bude nadalej s nim ta obet zit pod jednou strechou.
Ja by som bola za vyssi trest plus povinna kastracia.
@karolinakr cele sudnictvo zle
Nie sú také zariadenia pre nich.