Prosim Vas, zienky co ste absolvovali ozonoterapiu, ako ste sa citili hned po...? Mne je este horsie, ledva prejdem na WC, je to normalne, prejde to...,? Vobec ma nepoiformovali, co mam cakat....
@dhlinkova Ahoj! Ja som ani moc necakala, ze mi pomoze, mam 15 mm vysunutu platnicku....no, ale, ze mi bude este horsie, to som vobec netusila....a ako dalej...co Ti poradili, ak sa smiem spytat? Ja si mam vraj zavolat za 2-3 tyzdne neurologicke, ci dat dalsi ozon, alebo co dalej...no ozon uz nikdy...😂
@mackoabc Mne najprv odporučila ozón neurologička, ktorá mi neskôr povedala, že pri vysunutých platničkách málokedy zaberá. V centre, kde som podstúpila ozónoterapia mi odporučili ďalšiu, ale tú som už nepodstúpila, lebo som otehotnela. Tehotenstvo moje príznaky zhoršilo a odvtedy som ako na hojdačke a to som po pôrode už 13 mesiacov.
Keď mi už bolesť veľmi vyráža do nohy, tak pomáha Aescin.
môj skromný názor po 10 rokoch trápenia......čistý biznis......mala som pred 10 rokmi, platila som 130 €...teraz po tolkých rokoch sa platí to isté...prečo, ked je to také dobré to už dávno neprepláca poisťovňa ????!!!! a čo sa týka tvojej otázky, každý napíše svoj názor, ale či ti to pomôže, to nikto nevie...treba si uvedomiť, že každý sme iný, každý ma na svojom tele iné poškodenie, niekomu pomôže, niekomu nie...jediná cesta je vyskúšať,ak to chceš....ale viem ťa pochopiť, viem čo prežívaš, prešla som si tým, človek vyskúša všetko čo by mu mohlo pomôcť...prajem skoré uľavenie od bolesti, lebo uzdravenie v našom prípade už neprichádza do úvahy, jediné žeby nám transplantovali nové chrbtice 🙂
...neskúšala si SM-systém ? alebo niečo podobné ? obráť sa na fyzioterapeutov...jediná cesta v našom prípade je starať sa o svoje telo a cvičiť, cvičiť,cvičiť do nemoty.....
placebo. zbytočnosť. biznis a iné synonymá mi napadnú pri slove ozonoterapia.... ostatné bolo napísané vyššie :-/
@dhlinkova ahoj je samostatny zakrok myslim ta injekcia bolestiva ? Ci to umrtvia ? Dakujem za odpoved
@mackoabc Ahoj, aj ja, kvôli chrbtici. Mne bolo po nej tiež horšie a ak Ti mám povedať pravdu, mne ani nepomohla.