Označila ma za zlodeja

5. jún 2023

Nejaká pani sa mi pred pár dňami ozvala na FB, že jej mám okamžite vrátiť peniaze, o ktoré som ju obrala inak podnikne " ďalšie kroky" . Nemám poňatia o čom hovorila, nepoznám ju.. odpísala som jej, že zrejme nastal omyl, že ja jej žiadne peniaze určite nedlhujem. Na to mi napísala " ako myslíš" a začala kade tade zdieľať moju fotografiu s menom a popisom, že som ju cez bazár okradla o peniaze. Poslala to ešte aj môjmu mužovi či mame, zdieľali to aj mnohí ľudia ,ktorých poznám z videnia z obce. Pred všetkými som označená za zlodeja. Napísala som jej, že má prestať šíriť nepravdy a zmazať všetky príspevky, ale ignoruje to. Ako sa brániť? Ja som cez bazár nikdy nič nepredávala a určite som nikoho neokradla.

liz_lemon
5. jún 2023

smer policia

micusa2222
5. jún 2023

okamžite trestné oznámenie..

annm81
5. jún 2023

V prvom rade by som si skontrolovala sociálne siete, či sa ti niekto nedostal do účtu a "nepredával" niečo v tvojom mene. A ozvi sa ešte raz tej panej a pýtaj si od nej podrobnejšie informácie - možno niekto zneužil tvoju fotku a meno.

autor
5. jún 2023

@liz_lemon nad tým som premýšľala, ale čo tam uvediem keď viem len jej meno? Profil má súkromný rovnako ako ja, vidím max profilovú fotku, na ktorej má len nejaké šteňa 🤷 neviem ani bydlisko a ju nič.

babyjune
5. jún 2023

Skontroluj FB, ci ti niekto neukradol profilovu fotku a nevydava sa za teba. Mozno ju okradol falosny profil pod tvojim menom (a s tvojou fotkou)...

autor
5. jún 2023

@annm81 svoj FB som si už pozrela, to je všetko v poriadku, nič podozrivé na mojom profile nebolo. Pani ma totálne ignoruje keď sa snažím o kontakt, dá len videné. Tie profilu skúsim ešte pozrieť.

maca1984
5. jún 2023

skús sa pridať sem a pozrieť či ťa tam nezverejnila https://www.facebook.com/groups/444889386160515

liz_lemon
5. jún 2023

nerozmyslaj, co povies na policii, nechaj to na nich, urob si co najviac printscreenov, aby si mala dokazy, ze poskodzuje tvoje meno

liz_lemon
5. jún 2023

mozno niekto zneuzil tvoju fotku

alex49
5. jún 2023

podaj trestné oznámenie za ohováranie, sprav si screeny, čo ti píše, aj čo zdielali ludia.

gabika0825
5. jún 2023

Ja si myslím že si niekto založil profil kde bola tvoja fotka stiahnutá zrejme z tvojho profilu, možno ten profil potom tá zlodejka vymazala a medzi tým pani našla další profil s tou fotkou a ten bol tvoj pravý, tak ti začala písať tam. Tam pomoze sa s tou pani čo tá označila za zlodejku, nejak skontaktovať, skusit jej zavolať cez profil a napisat jej nejakú dlhšiu správu o tom že naozaj netušíš čo to má znamenať, nech si to prečíta a ak nezmaže tie inzeráty o tebe že si zlodejka tak potom len smer polícia krivé obvinenie.

danieladeley
6. jún 2023

och, to je teda riadne neprijemna vec....autorka, ako si to nakoniec riesila?