Ahojte, ponukol mi kamarat prilezitost pracovat v tejto firme, stretla som sa s majitelom, povedal mi, ze ma do nicoho nenutia, ako sa rozhodnem tak sa rozhodnem, vravel, ze budem mat flexibilny cas a ak si najdem aspon dve hodinky denne, mesacne si viem kludne privyrobit 500 eur, popri skole, kedze studujem, je to na zmluvu, takze by mi to celkovo aj vyhovovalo, len sa chcem opytat, ake mate skusenosti, vravel, ze sa pracuje v nejakom systéme a je to práca z domu, no nechcem praccovať tak, ze budem nahovarat ludi na niečo čo ani nie je dobré a zhanat si klientov.
@milujem_modu presne to robit budes.. 🤮
@milujem_modu ano, presne to budes robis, nutit ludom to, co nechcu. A on ti ani nepovedal napln prace?
@belllinka Oni to takto dopredu nepovedia, mňa tiež skoro nachytali :D Vyjadrujú sa v takých záhadných kódoch, ktoré pochopíš až keď je neskoro
@milujem_modu Je to presne o tom, že by si musela otravovať ľudí, kvázi im radiť s tým čo majú robiť so svojimi peniazmi aby si napríklad sami našetrili na bývanie a poistili sa do budúcnosti a podľa mňa to práca z domu nie je absolútne, musíš chodiť s tými klientmi na kávičky, od ktorých sa samozrejme očakáva, že ich budeš platiť ty alebo sa budeš musieť teperiť k ním domov 🙄
@milujem_modu 😂 majitelom OVB 😂 a to je ktoryze ? mylsis toho nemca, ci nejakeho clena predstavenstva ? alebo pises o nejakom junior, senior manazerisovi , ktory bude mat z tvojich proviziek provizky ? 🙈
Nepovedal mi vôbec napln práce, nie on mi dal vizitku, kde ma meno, podtym majitel a a jednoduchsi zivot v oblasti financii, nie je tam ze je to OVB, ale zistovala som si to a pytala som sa kamarata ci to je OVB a on ze ano, majitel mi nepovedal ziadnu napln práce, iba tolko ze je to práca so systémom, budem si rozpracovavat nejaké financne plany, prostrednictvom toho systému a ak si najdem cas aspon 2 hodinky denne, tak si mozem zarobit mesacne aspon 500 eur
On povedal, lebo som sa pytala v com spocivaju tie financne plany, on povedal tolko, ze pomahaju ludom sklbit napr: uvery do jedneho, aby platili menej alebo, ked si chce niekto brat uver na byvanie tak mu vedia zistit najlepsi urok podla toho systému a pod.
a pytala som sa na toto toho znameho a on ze nemozem ti viac prezradit, ze všetko sa dozviem včas a pod...ze by ma nelakal na o**bávacku robotu
Okrem toho som sa pytala, či je to na živnost a on ze nie, normalne na zmluvu
@milujem_modu ved ti teda povedal co budes robit, a ano je to to nahovaranie ludi, ktorych si budes sama zhanat
@milujem_modu Presne toto, aj mňa tam lákala známa a som sa jej vypytovala a tiež mi hovorila, že mi nebude nič hovoriť, že sa všetko dozviem a tak. Podstatu ti povedal ale proste tých ľudí si musíš zháňať sama, nebudeš len vypracovávať tie plány, musíš si proste nájsť tých ľudí, ktorým ich budeš vypracovávať. To máš prácu praktický na tom istom princípe ako fungujú tie otravy čo ti furt chcú všetko poistiť. Keď sa budeš obracať a dostaneš sa medzi to minimum ľudí čo na tom zarobia (lebo najskôr budú zarábať oni na tebe) tak áno môžeš si potom aj dobre zarobiť ale treba rozmýšľať aj nad dôsledkami, lebo samozrejme od koho začneš? Od rodiny a známych a časom sa ti bude kvôli tomu aj dosť ľudí vyhýbať, lebo sa budú báť, že ich budeš chcieť zas na voľačo nahovárať
ja som sa nechala nalakat, na pohovore fakt hovorili tajnostkarsky, nic konkretne, ziadna napln prace. Dostala som sa na prve skolenie, az vtedy som zistila, co su zac, je to presne nahananie si zmluv a dristy o peniazoch. takze ak na to clovek ma zaludok a povahu, preco nie, ja osobne som to robit odmietla.
Poloz si otazku, v ktorom serioznom zamestnani ti nepovedia napln prace? To, co ti povedali, ze praca z domu na dve hodiny, je iba primitivna taktika na ziskanie oveciek, ktore budu “robit” na tych na vyssich poziciach.
nie je to práca z domu, budeš si musieť zháňať klientov, nahovárať ich aby si urobili zmluvy, lebo provízie máš len za uzatvorené zmluvy, provízie dostávaš cca 3 mesiace oneskorene, za 2hodiny denne určite nezarobíš 500€, to by si musela mať iné sumy na zmluvách ale pri bežných zmluvách nemáš šancu
@milujem_modu no vidíš a známy ešte aj klame, lebo toto je o*ebavacska robota!! Ty budeš posledná v ich pyramíde a náplň práce je v tom, že budeš musieť zháňať ľudí a prehovárať ich na poistky atď.. .samozrejme najprv začneš rodinou, potom kamaráti, známi a ti ti tiež "musia" day kontakt ďalej.. .pretože ty si bola tak úžasná a skvelá, že si im neskutočne pomohla vo "finančnej stranke" že sa ti predsa musia nejak revanšovať
Práve toto nechcem, aby som bola v okolí a v očiach "TÁ" takže ďakujem Vám za informácie a nechávam to určite tak, neviem, či ten môj známy si ešte neotvoril oči, pretože iba mesiac s tým robí, ale však uvidí.
@milujem_modu a su tam kazdy tyzden skolenia na ktore musis chodit. Cize aj ked popri skole,je to o hubu. A ako vravia dievcata,je to oblb. Nie kazdy ma nato zaludok. Zatila som sama
Nechod do toho ani nahodou
Ahoj, dva krát som bola v tejto firme, ale len druhý krát som sa dostala troška ďalej...
Takže skúsenosti... Hmm... Povedali mi, že to je viac administratívna práca, to majú pravdu... Vypisuješ poistky, analýzy a tak... Ale musíš mať ľudí okolo seba, ktorým by si to robil... Čím viac ľudí prehovoríš na poistku, šetrenie a podobné veci, tým budeš mať aj tých sľúbených 500eur... Už len že prepoistíš človeka do druhej poisťovne, máš pár korún...
Známa robila v druhej firme, ale robila to isté... spravila so mnou zmluvu, ale do roka som ju zrušila, tak čo dostala za mňa, musela i vrátiť naspäť... či to platí i pri OVB neviem...
Čo som sedela na "rokovaniach" s ostatnými ľuďmi, cítila som sa naozaj ako odpad pri nich, lebo si ma doberal "hlavný", ktorý náš školil a vždy na papieri som mala najmenej ľudí popísaných, ktorým by som zmluvy ponúkla... Lebo každý v mojom okolí už vie, o čom to je...
Je to najmä o presviedčaní a človek vie presvedčiť, keď vidí za tým veľké peniaze... Ja som nedostala za pol roka ani korunku 🙂
Veľa šťastia 🙂
Koľko dostane finančný poradca za zmluvu, to ti musí PRESNE povedať, ale zvyčajne je to zhruba tá suma, ktorú klient zaplatí za prvý rok (životnej poistky, sporiaceho produktu, úveru atď)- btw. myslím si, že presne preto vám ako klientom napr zmluva investičného sporenia prvý-druhý rok vôbec nič nevynáša a keď ju zrušíte, tak zvyčajne nedostanete ani tie peniaze, čo ste tam zaplatili, nieto ešte nejaký zisk/úrok. Celé je to o tlaku na ľudí, na čo nemá každý žalúdok. Každá spoločnosť má "svoje banky", kde má uzatvorené provízne zmluvy = neodporúčaš to, čo je pre klienta naj, ALE to, za čo dostaneš províziu. A mimochodom, každý, kto toto robil, tak silno odporúča najskôr zničiť úspory cudzím, kým sa zaúčaš, až potom, keď vieš posúdiť, čo je naozaj výhodné, tak sa pustiť do zmlúv pre rodinu a známych.
OVB je typická pyramída- tí dolu robia na tých hore a naozaj to vynáša len tým niekoľkým, ktorí s tým začali
Priatel to takmer zacal robit nastastie s tym nezacal, po tom ako si pozrel zopar videi na yotube.
Ďakujem baby za informácie 🙂
Dobry den ,ja som robila v OVB,za prvy mesiac som si zarobila 600eur,musis chodit na vikendove skolenia,kde ti to bud zaplatia,alebo polovicu,na kavicky nemusis chodit a platit,bud ides k nim domou,alebo do kancelárie,mas tam karierny rast,kde neskor mozes mat svojich ludi a na tych tiez beries provízie.Mas tam rozne ohodnotenia a dokonca mozes aj vyhrat dovolenku,ja som tiez vyhrala a bolo tam super.Je pravda ze v kazdom regione to je ine,ja som to robila v Trnave a neskor v Senici,ale tam sa moc nedarilo,najlepsie je vacsie mesto,mojek sestre velmi pomohli s uverom,a mne s poistkami,kedze to uz nerobim
Podľa mňa to záleží všetko od kancelárie, ktorá s OVB pracuje. Ja som bola v Bratislave a systém práce katastrofa čo sa toho tyka. Potom som sa premiestnila do Nitri a môžem povedať že je to jedna z najlepších vecí aká sa mi stala. Systém práce bol zrazu použiteľný, ľudia TOP, manažéri a podobne. Momentálne pracujem ako manažérka so spoluprácou v OVB a dostala som sa na túto pozíciu za 3 mesiace čo si myslím že je dosť super. Čo sa týka kariérneho plánu, je stanovený tak, že kto sa reálne snaží a chce niečo budovať tak je na ďalšej pozícii za pár mesiacov. Ide len o človeka ako je šikovný a v akom tíme je. Je to práca, ktorá je zameraná na podnikanie takže áno klientov treba tak ako všade inde čože napríklad reštaurácia pošta a podobne. Svedomie mám čisté pretože pomáham ostatným ľuďom s vecami, ktoré sa bežne v školách neučia a nepýtam si za to nič, pretože ma financuje Finančný trh. Školenia super, keď to človek nerobí tak sa aspoň niečo nové dozvie čo mu dá do života veľa. Takže aby som to zakončila...ako všetko iné, všetko je len a len o ľuďoch a prostredí. S Nitrou som spokojná na 100%
Uz je tu milion tem o ovb... ojebava*i