Ahojte mám na vás takú otázočku😊
Dá sa pred zaplatením otvoriť balík na pošte aby som kontrolovala zásielku či je v pohode alebo je to možné len po zaplatení ?
Raz sa mi stalo že som objednala topánky a pán mi poslal noviny a liter vody v balíku, ale to som vysiela až doma.
Ďakujem za odpoveď 😊
Nie, nie je to mozne
bohuzial nie, tiez by som prijala, keby bola takto moznost.
pan bol riadny vymyselnik teda. ale to nezavidim, nerozumiem preco ludia takto klamu. zial ale co sa tyka balika, ten sa skor ako po zaplateni otvorit neda.
@pinguu123 raz som riesila reklamaciu že niečo chybalo v baliku ale od eshopu a bolo mi napísané že baliky sa pred prevzatim maju pred kurierom napr. slovenskej pošty vždy skontrolovať ak obsah nesedi nezaplatiť a poslať naspäť. Našla som to aj v obchodnych podmienkach. Prišlo mi to divne takto praktizovať pred kuriérom aby čakal, ale ak posiela nejaká fyzická osoba nie eshop tak neviem spýtala by som sa na pošte určite.
@pinguu123 ne nemôžete ale mozet3 spisat reklamaciu po prevzati
Dopravca nezodpoveda za obsah balika, moze sa otvorit len ak ma balik viditelne vonkajsie poskodenia. Ak v baliku nie je co malo byt , da sa to riesit jedine s policiou.
Inak pri tom ako si v dnešnej dobe ľudia klamú a posielajú aj to čo by nemali, by mohla byť veru možnosť aspoň jemne nazrieť či nie? 🙂 Koľko by sme ušetrili nervov a aj peňazí.
nie, nemôžeš