Otravný pes, ktorý uteká majiteľovi

5. mar 2021

Ahojte prosím poraďte moji rodičia majú fénku je kastrovaná.. už dva týždne chodí sem jeden pes a je tu aj celu noc a strašne kňučí blafká búcha do bráni zistili sme komu patrí a odniesli ho majiteľovi ale on je asi tak sprostý alebo ja neviem stále dokola mu uteká už sme ho upozorňovali že si neprajeme aby sem chodil nech si ho stráži že je tu celu noc a nedá sa ani spat ako narieka... dnes je tu zase a už si nevieme rady môj otec že možno keď ho obleje vodou tak sa zľakne a utečie domov ale nič sa nestalo prosím vás čo robiť už ? Ich fénka je zatvorená stále vnútri ide sa len von vyvenčiť aby ju nevidel ale aj tak tu je

jvasenka
5. mar 2021

Pes za to nemoze treba to razne riesit s majitelom psa, prip ak ste na dedine mozno skocit za starostom 🤷

saxana000
5. mar 2021

Ked je kastrovana tak ich nechajte sa polubit a pes odvandruje sam.

autor
5. mar 2021

@saxana000 práveže už ich nechali keď prišiel raz aj druhý krát ale už je toho naozaj veľa a majiteľ s tým nič nerobí

elzusa
5. mar 2021

každý majiteľ si musí svojho psa zabezpečiť.. ak sa to nedá riešiť s majiteľom, tak potom je na rade starosta

lubiss
5. mar 2021

no tak psika by som asi uviazala volakym starym voditkom a isla ho uviazat panovi majitelovi o plot nech tam jemu pekne zavyja do rana

macekovam
5. mar 2021

Co už miluje ju takú aká je. Aj neplodnu.. Je to laska

laila18
5. mar 2021

Treba nahlásiť starostovi, obec by mala mať zabezpečený odchyt psov a vie následne udeliť majiteľovi pokutu. U nás úplne bežné, že ľudia takto venčia psov, že si chodia len tak po dedine. 🤦 Strašne nervy mám na to hlavne keď prechádzam s mojím NO na vodítku a stále nejaký pes navolno 🤦