Ahojte, idem si po radu, mozno sa len vykecat. Cez koronu som sa zoznamila s jednych chlapom, ma 36. Po par mesiacoch sme sa rozisli, boli sme uplne odlisni. Prisiel o pracu, ak si nieco nasiel vydrzal tam ledva mesiac, dlhe mesiace mu peniaze na hypo a zivot davala mama, obas kamarati. Vzdy sa vyhovaral ze ho v oraci bolia krize, ale vsetko si hladal manualnu pracu a brigady na cierno cez bazos. Chcel podnikat, ale ked som ho uviedla so reality, ze na to nema nastval sa. Zacal vycitat, ze dlho pracujem /do 18.00/, ze kto sa bude starat o deti /?!?!?!/, zacal ziarlit na kolegov. Mam choreho otca a vycital mi ze sa inhobstaram, nezaujimalo ho ako sam. Isiel robit 2x do Nemecka ale prisiel po 2 dnoch, lebo to bolo tazke a bolo mu smutno. Stale mi vycital, ze nerozumie co hovorim a ze komunikujem zlozito, mam 2 vysky a on SOU. Pointa je, ze jasne som mu povedala ze s nim nechcem vztah a on mu stale vypisuje aj niekolkokrat denne ze ma lubi, ze mu chybam a neviem co. Blokujem ho, ale vzdy sa ozve z ineho cisla. Co s nim???
@bessie12 je vsade bloknuty, cislo si zmenit nemozem.
preco nemozes zmenit cislo ?
@bessie12 bude ochotna policia sa tomu venovat?
@bessie12 lebo som szco. Je to aj moje pracovne. Nemam zvlast telefony.
to neviem. Ale skusit to mozes. Odkladaj si vsetky sms, hovory si nahravaj. Budes mat tak dokaz pre pripad keby nieco ..
Aha. A nemozes si vytvorit este jedno cislo ? Potom by si to stare zablokovala.
Lebo mna tiez otravoval ex a kvoli nemu som zmenila tel. cislo a pol roka som cakala, kym som sa dostala na Slovensko vybavit veci s tym spojene.
Kým sa ti nevyhráza, tak polícia s tým veľa nespraví, ale ak je to nad mieru obťažujúce môžeš podať TO pre stalking, ale treba si odkladať dokazy
A keby si začala s niekym "chodiť"? Nemáš nejakého kamaráta / známeho ktorý by sa zahral na priateľa? Čo by na to asi EX povedal?
Stačí pár rokov vydržať a oni prestanú volať. Ale nie seriózne, môj ex zvykol takto vystrajat, čislo už mám pár rokov iné, ale Skype zmeniť nemôžem, tak si dobludu vytváral účty tam. Trvalo dobrých par mesiacov kým neprestal úplne volať, vždy keď som mu účet blokla, vytvoril 3 nové, ak ti volá len občas, tak pohoda, mne vyvolával minútu po minúte tak aj niekoľko hodín denne. Ja len, že v tom niesi sama. So skypom si ale našťastie vieš nastaviť, že ti appka nezvoni kým nemáš Skype na telefóne "otvorený", takže som ho len nechala vyblázniť sa a ráno blokla nové účty.
Pokiaľ ti iba vypisuje a vyvoláva, je reálna šanca, že po čase prestane ak dodrzis, že mu 100% nikdy neodpíšeš a nezdvihnes. Snaží sa ta kontaktovať aj osobne?
@haley7897 fuuu, to bol teda magor 🤦♀️
@simsalabim takýchto účtov mam od neho na Skype bloknutych minimálne 20. Po nejakom čase som prestala počítať 🤯
Ja som tiež za úplny ignor s tým, že ho to prestane raz baviť, keď mu nedáš vôbec žiadnu šancu na kontakt (ani aby si mu vysvetlila, že nemáš záujem), aj keď verím že to je nepríjemné ... ďalšie riešenia, ktoré mi napadajú, že možno mu stačí dať vedieť, že si pripravená to riešiť s políciou (aj keď reálne tam nepôjdeš, proste ho len postrašiť), ideálne by som dala telefón do rúk nejakému kamošovi s mužným hlasom, aby mu zavolal späť a upozornil ho, že ťa to obťažuje a ak s tým neprestane, bude sa to musieť riešiť ...
@haley7897 nemam skype, respektive on nema. On nevie ovladat pc , takze tam neotravuje😂😂 na whatsappe ho mam bloknuteho a dalsie cisla ked sa objavia dam mute. (On nevie ani co znamena mute)🤷🏻♀️ Len je otravne ze vola a kedze musim dvihat telefon tak sa stane, ze mu to dvihnem.
@alienkami to mu nevadi😂😂 a zase nebudem sa prednim tvarit, nie som zufalec co potrebujem chlapa k zivotu. Ja mam pocit, ze on bol so mnou len kvoli prachom, ked ma predstavoval kamosom jmed po mene nasledovalo ze robim v IT, nebol si schopny ani zapametat ze co, a suma kolko zarabam. Proste magor riadny.
@bessie12 nechcem zase nosit jednu specialnu tasku len na telefony😂
Koľko to trvá?
@zoro9836 lebo je to otravne ked ti stale chodia spravy a fnuka do telefonu. Kks ze takto moze chlap padnut..
Ja som mala 2 telefony, pokial mi ex neukradol jeden 😁 priatel ma 3 telefóny. Jeden na hry, druhy je pracovny a tretí osobny 😂
@haley7897 par mesiacov.
@bessie12 jeeezis, vsak ja mam problem nabijat jeden, hodinky a sluchatka a nieto este dalsie 2-3 mobily🙂 klobuk dole
Nabíjačka v spálni, ďalšia v obývačke a nabija sa 😅 ja tiez tak mam 2 nabijacky a este 2 v rezerve 😁
@zoro9836 ja iba jablcka🙂
Osobne nechodi obtazovat? Len cez tel ? Obvykle to magorov prestane bavit az ked si najdu iny objekt zaujmu....
Ja som to nevydržala a išla na políciu. Prvýkrát mu dohovorili, druhý krát dostal pokutu. Cca po roku prešlo to najhoršie. Ale občas mu ešte prepne. Nekašli sa a choď podať oznámenie. Prečo my otravované ženy by sme mali kvôli debilovi meniť čísla,zvyky,nebodaj prácu atď??
zmen si telefonne cislo, zablokuj na socialny sietach a povedz mu, ze ked s tym neprestane, tak pojdes na policiu a podas trestne oznamenie na neho za obtazovanie.