Ahojte všetci. Mám taký problém, posledné dni si každý deň nájdem zmeškaný hovor z nejakého čísla. Nechcem ich dvíhať keď som ich vygooglila, sú komentované ako podvodníci a podobne.. vždy volajú z iného čísla +421232112679, +421383211401, +421232112670 atď a ja už na to nemám nervy, nechcem im dvíhať nakoľko som v zahraničí a vždy mi žere kredit. Už mám toho ozaj plné zuby, čo s tým mám robiť neviete mi poradiť? 😖
Nedvíhať, vždy prelustrovať (tak, ako si to už urobila), uložiť do pamäte pod názov napríklad "otravy otravné" a nastaviť tak, aby tento kontakt nezvonil. Inak sa s tým veľmi robiť nedá. Mne istú dobu nejaká dobrá duša (dnes viem, že firma, čo predáva bambusové ponožky) prezváňala telefón o piatej ráno.
@monicm, @mimla no keby aspoň volali stále z jedného čísla, ale oni zakaždým z iného, akurát že čísla sú podobné.. a je to dosť nepríjemné že takto otravujú ľudí ozaj by sa mohli uvedomiť trochu, a nedaj bože že by mi volali o piatej ráno tak to by ma porazilo...a tí naši super operátori, by mohli nájsť nejaké riešenie ako tomu zabrániť, lebo takto spokojný zákazník nikdy nebude..
@lanela šak to je jasné,že vždy z iného čísla.a jednu radu mám,ale na tú je už teraz neskoro,nedávať nikde telefonne čísla,akonáhle pri nejakej registrácii chcú telefonne číslo,2x si premyslieť,či ho dám,alebo nie,aj odtiaľto majú čísla
a operátori s tým nič nemôžu spraviť,aj ked by chceli,hold,ako môžu vedieť,na čo človek použije dané čislo............... 😒
@monicm No keby spravili niečo také že človek by im mohol nahlásiť číslo a tým pádom by sa vytvoril zoznam týchto podvodníkov a osoba ktorá by ich požiadala, tak by zablokovali tie čísla a nemohli by sa danej osobe už viac dovolať...len škoda že sú aj taký ľudia čo by to zneužívali a do toho zoznamu by nahlasovali aj čísla ktoré netreba...Takže pravda..nič sa s tým nedá robiť... a ja si ani nepamätám že by som niekde dávala svoje číslo 😒 ale tak snáď ich to omrzí časom
@lanela bohužiaľ nič,len nedvíhať čísla,ktoré nepoznáš a dúfať,že to nebude niečo dôležité,prípadne zodvihnúť,ak sa bojíš,že by to mohlo byť dôležité a ako náhle začnú s nejakou ponukou,povedať,dakujem,nemám záujem a položiť.ak niekto niečo poradí,budem len šťastná,ale o ničom som zatiaľ nepočula ☹