Na odstávajucé ušká. Máte skúsenosť?
Ahojte baby, ja som to kupila, ma to zalepene 2 dni, dam vediet neskor ci to vobec funguje...
Ahojte, aj ja premýšľam, že to kúpim/skúsim. Neviete, ako dlho to treba používať? A odkiaľ ste kupovali? Neviete o nejakej dobrej cene na to? Vďaka
Ahojte, tak ako vidite nejaku zmenu na bábätku ?
@rebelka2014 pošlem ti to poštou? Sme jej dali jeden krát a to ani vlásky nemala a plakala ako divá. Takže sme ani nepokračovali. Veď aj tak tam je len minimálne odstávanie. Sa jej to samo napravilo.
@anavipredam prepac blbu otazku ale chcela by si za to nieco? Dnes mi to zrovna prislo, tak by som vzala jedine do zasoby ale uz nechcem kupovat.
@rebelka2014 nie nič
A ja by som si to nemohla zobrať od vás? Lebo malému odstavaju uška a čiapku mi na hlave nechce mať taký rev spustí...
Tak ako pomohlo to niektorej? Ja som tiez dnes zalepila a dufam ze to bude fungovat. Len neviem ako dlho to moze mat nalepene...
@lucyfuk69 úprimne? Teda nič moc jeden krát sa mi to podarilo poriadne nalepiť lebo môj krpec hádzal s hlavou jedna radosť... A až raz mi to vydržalo 2 a pol dna ale inak ostatné sa mi od lepili skôr... Ten systém odlepovania je dosť taky na figu... Dávala som potom aj tu obvazovu kuklu ci co to bolo pri tom ale nevidela som žiadny výsledok tak som to po mesiaci vzdala... Za tu sumu som čakala ze to bude čo sa trvácnosti týka lepšie
@witch38 uplne suhlasim s tebou 😊
@witch38 no ja som dala na obe uska na tom ktore odstavalo menej to este stale drzi ale na tom druhom to odpadlo same na druhy den. Ja som tiez asi cakala za taku sumu mensi zazrak. Tieto zvysne este vyuzijem ale ked nebudem vidiet vysledok dalsie uz asi ani ja nekupim, nebudem ju trapit
Zdravim ja by som sa chcela spýtať kúpila som si otostick baby a dala som si mala som to celý deň prilepené a večer som si šla ľahnúť do postele a strašne sa mi začala točiť hlava zle mi bolo ... Potom som si to dala dole a v pohode... Myslíte že mi to spravilo zle ?
@daniela2882 ja si osobne myslím ze to je blbosť aby sa ti z toho hlava tocila ved je to len obyčajná silikónová lepka... Ze sa ti zamotala hlava to sa aj mne stane niekedy keď sa prudko postavím, plus tie horúčavy ale tiež je to len chvíľkové rozdycham a fungujem dalej
@witch38 aha dobre dobre lebo mamina si vieš myslela že ak náhodou daka latka škodlivá že je. Na Tom či to není aj tým ale tak Okey teda ďakujem 😊😊 lebo som si šla ľahnúť a predtým som sedela a jak som šla ľahnúť zle strašne
Ahojte, nemate niekto zvysne oto stick na vyskusanie? Dakujem
@falbalita ahoj, mozem predat nase neotvorene balenie.
@rebelka2014 cena? To su tie baby?
@falbalita ano, tie baby.. ja som to synovi doteraz nevyskusala. Ak chces, mozem ti predat polku balenia. Polku by som si nechala, keby nahodou 🙂 Kupila som to tusim za 20€. Tak mozem predat polovicu za 10€ uz vratane posty. Hm?
@rebelka2014 ok, super. Vyskusame to. To su 4kusy?
@falbalita neviem, musim to pozriet 🙂 .. ozvi sa mi do spravy, aby som nezabudla.
@rebelka2014 pisala son spravu
Ahojte🙂Ja stále zvažujem, či kúpiť, či nie.
@rebelka2014 a @falbalita, vyskusali ste už? Má to nejaký efekt? 🙂Dakujem
My sme to používali dva mesiace a pomohlo dlho to aj držali zaslepene
@anavipredam vyskušala si? Ja rozmyslam ze.objednam. lebo malej sa lame jedno uško